Zirh

Ameriško blagovno znamko Zirh je leta 1995 ustanovil Brian Robinson, ki se osredotoča na izdelavo in prodajo prvovrstne kozmetike za moške. Izdelki Zirh so narejeni tako, da lahko prevzamejo moške vseh starostnih kategorij. O njihovi izredni kakovosti priča tudi dejstvo, da so osvojili že celo vrsto prestižnih nagrad.

Kreme za britje, geli za lase, kreme za obraz od blagovne znamke Zirh se odlikujejo po veliki učinkovitosti in enostavni uporabi. Vsebujejo skrbno izbrane sestavine najvišje kakovosti. Vsi izdelki so prestali strogo testiranje. Samostojne omembe je vredna tudi premium linija Zirh Platinum, ki je namenjena za najbolj zahtevne stranke. V ponudbi podjetja Zirh boste našli tudi nekoliko nadčasovnih in čutnih svežih dišav („Ikon“, „Corduroy“ itd.), ki so izdelani v sodelovanju s slavnim Frankom Voelklom ali parfumsko hišo Civaudan. Njihove izredno minimalistične stekleničke izhajajo iz delavnice Chada Lavigna in drugih talentiranih dizajnerjev.

Lahko še dodamo, da kozmetiko Zirh uporablja mnogo profesionalnih športnikov in zvezdnic. Obraz omenjenega parfuma Ikon je britanski maneken David Gandy. Blagovna znamka Zirh zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol, živijo aktivno in se ne bojijo novih izzivov.

celotno besedilo skrij besedilo

Menu