Yankee CandlePure Essence Steklena aroma lučka

   • Yankee Candle Pure Essence Steklena aroma lučka
     več

    1 velikost izdelka 23,63 €

    DPDČetrtek 29.06.2017

    Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

    Različice Yankee Candle Pure Essence

    • Yankee Candle Pure Essence Steklena aroma lučka Steklena aroma lučka 

     1 kos na zalogi v centralnem skladišču

     Koda: YAC1178

     23,63 €

    Gor

    Opis parfuma Yankee Candle Pure Essence

    Ocena

    Videz stekleničke

    Trajanje vonja

    Intenziteta

    Splošni vtis

    Uporaba:

    - aromatično svetilko namestite na ravno površino, ki je odporna na visoke temperature in dovolj oddaljena od drugih virov toplote
    - v posodico nakapljajte eterično olje ali vstavite vosek
    - v spodnji del aromatične svetilke vstavite čajno svečko in jo prižgite
    - pustite, da toplota raztopi vosek oziroma sprosti dišavo iz olja. Med uporabo se vosek oz. eterično olje segreje.
     - vroč vosek ali eterično olje lahko povzroči opekline. Preden izdelek za daljši čas primete v roko, pustite, da se vosek oz. eterično olje povsem ohladi.
    - če vosek oz. eterično olje poide, čajno svečko upihnite in pustite, da se aromatična svetilka povsem ohladi, preden znova dopolnite posodico
    - ko čajna svečka dogori, pustite, da se ohladi, in jo šele nato odstranite
    - če po uporabi v posodici ostane vosek, ki ga ne želite zavreči, pustite, da se ta ohladi, in ga z nežnim pritiskanjem na eni strani potisnite iz posodice. Za čiščenje ostankov voska iz aromatične svetilke ne uporabljajte kovinskih predmetov. Aromatična svetilka se drugače lahko poškoduje ali pa poči.

    Pomembno opozorilo

    Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne na visoke temperature. Poskrbite, da bo aromatična svetilka dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov in virov toplote (TV, radiatorji). Goreče aromatične svetilke ne premikajte. Hranite izven dosega otrok in domačih živali. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.

    Gor

    O blagovni znamki Yankee Candle

    >Leta 1969 se je reven ameriški srednješolec Mike Kittredge odločil, da bo svoji mamici podaril za božic ročno izdelano dekorativno svečo. Kljub temu da je uporabil samo navadne stvari, ki jih je na hitro nabral doma (prazno škatlo od mleka, voščenke ...), njegova stvaritev je bila resnično osupljiva. Usoda je želela, da je še pred božičnim večerom to svečo opazila ena ženska iz soseščine in je bila toliko prevzeta, da je talentiranemu mladeniču zanjo ponudila 1 dolar in 36 centov. Takrat se je začela zgodovina blagovne znamke Yankee Candle.

    Namen blagovne znamke Yankee Candle je dobavljati na trg izdelke, ki odsevajo njeno strast do lepih vonjev, ki lahko v ljudeh sprožijo močna čustva. Pomembno je dodati, da se ta filozofija splača. Na svojem področju sodi med popoln vrhunec (samo v ZDA ima več kot 18 000 trgovin). Bogata ponudba Yankee Candle vključuje nekoliko tematskih linij od vonjev sadja in začimb vse do vonjev doživetij in življenjskih dogodkov. Ne manjkajo niti posebne edicije, kot je na primer zbirateljska, halloweenska, platinasta in mnogo drugih.

    Sveče Yankee Candle vsebujejo najvišjo možno količino aromatičnih olj, ki so pripravljena samo za potrebe tega podjetja. Z njihovo pomočjo v svoj dom enostavno pripeljete odlično in nezamenljivo vzdušje. Kakšno točno bo, ali bo slavnostno, erotično ali relaksacijsko, je odvisno samo od vas. Blagovna znamka Yankee Candle zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično nadišavljen dom, dajejo prednost visoki kakovosti in avtentičnosti ali iščejo lep in hkrati praktičen dodatek za svoj interjer.

    Gor

    Ocena Yankee Candle Pure Essence

    Kaj menite o Yankee Candle Pure Essence izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše