Yankee Candle Kilimanjaro Stars, dišeča sveča 104 g Classic majhna | salma.si

Yankee Candle Kilimanjaro Stars

dišeča sveča 104 g Classic majhna

Yankee Candle Kilimanjaro Stars dišeča sveča  104 g Classic majhna
Yankee Candle Kilimanjaro Stars dišeča sveča  104 g Classic majhna
Yankee Candle Kilimanjaro Stars dišeča sveča  104 g Classic majhna
104 g
13,09

Koda: YAC0384 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 20. 8. 2018

Opis parfuma Yankee Candle Kilimanjaro StarsOpis:

Privoščite si pri vas doma aromo svežega gorskega zraka zahvaljujoč edinstveni sveči Yankee Candle Kilimanjaro Stars, ki vam v trenutku v sobi pričara isto vzdušje, kot ko sonce zahaja za s snegom pokrit vrh Kilimanjara. Uživajte v romantičnih trenutkih in si hkrati privoščite osvežitev zahvaljujoč hladnim tonom mete in zemeljskega pačulija z dišečo svečo Yankee Candle Kilimanjaro Stars! Parafin je enakomerno nadišavljen in stenj je ročno zravnan.

Navodilo za uporabo:

Pazite, da ima stenj sveče vedno dolžino 35 mm. V primeru, da se med gorenjem pojavi dim ali črna gobica na koncu stenja, plamen upihnite in stenj prirežite. Odstranite s stenja vse zgorele ostanke in svečo ponovno prižgite. Če ostaja samo 1,5 cm visoka plast voska, priporočamo, da sveče ne uporabljate več. S tem lahko preprečite morebitno poškodovanje površine pod svečo. Dišeča sveča najbolj enakomerno gori, če vosek pustite raztopiti vedno vse do kraja stekleničke. Hkrati se bo na ta način vonj sproščeval najbolj intenzivno. Sveče nikoli ne kurite v prepihu ali na neravni površini. Ni priporočljivo, da svečo kurite dlje kot 4 ure. Idealno je potem svečo pustiti 2 uri ohladiti. Goreče sveče ne puščajte brez nadzora in v dosegu otrok ali živali.

Sestava

Bazne note
brin, evkalipt, meta
Srčne note
bor, pačuli
Zgornje note
gorski vetrič, klementina, vodne note

O blagovni znamki Yankee CandleLeta 1969 se je reven ameriški srednješolec Mike Kittredge odločil, da bo svoji mamici podaril za božic ročno izdelano dekorativno svečo. Kljub temu da je uporabil samo navadne stvari, ki jih je na hitro nabral doma (prazno škatlo od mleka, voščenke ...), njegova stvaritev je bila resnično osupljiva. Usoda je želela, da je še pred božičnim večerom to svečo opazila ena ženska iz soseščine in je bila toliko prevzeta, da je talentiranemu mladeniču zanjo ponudila 1 dolar in 36 centov. Takrat se je začela zgodovina blagovne znamke Yankee Candle.

Namen blagovne znamke Yankee Candle je dobavljati na trg izdelke, ki odsevajo njeno strast do lepih vonjev, ki lahko v ljudeh sprožijo močna čustva. Pomembno je dodati, da se ta filozofija splača. Na svojem področju sodi med popoln vrhunec (samo v ZDA ima več kot 18 000 trgovin). Bogata ponudba Yankee Candle vključuje nekoliko tematskih linij od vonjev sadja in začimb vse do vonjev doživetij in življenjskih dogodkov. Ne manjkajo niti posebne edicije, kot je na primer zbirateljska, halloweenska, platinasta in mnogo drugih.

Sveče Yankee Candle vsebujejo najvišjo možno količino aromatičnih olj, ki so pripravljena samo za potrebe tega podjetja. Z njihovo pomočjo v svoj dom enostavno pripeljete odlično in nezamenljivo vzdušje. Kakšno točno bo, ali bo slavnostno, erotično ali relaksacijsko, je odvisno samo od vas. Blagovna znamka Yankee Candle zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično nadišavljen dom, dajejo prednost visoki kakovosti in avtentičnosti ali iščejo lep in hkrati praktičen dodatek za svoj interjer.

Menu