Yankee Candle Hazelnut Coffee dišeča sveča Classic velika

 • Yankee Candle Hazelnut Coffee dišeča sveča  Classic velika
 • Yankee Candle Hazelnut Coffee dišeča sveča  Classic velika 1
   več

  Različice Yankee Candle Hazelnut Coffee

  • Yankee Candle Hazelnut Coffee dišeča sveča 623 g Classic velika dišeča sveča 623 g Classic velika 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: YAC0370

  Gor

  Opis parfuma Yankee Candle Hazelnut Coffee

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Opis:

  Dišeča sveča Yankee Candle Hazelnut Coffee bo razveselila vse ljubitelje kave! Edinstvena aroma sveče pripelje občutek, ko da bi pravkar pripravili najbolj kakovostno kavo in se udobno usedli v naslanjač. Pražena kavna zrna skupaj z makadamijevimi orehi, vaniljo in kakavovimi zrni ustvarjajo resnično udobno delikatno vzdušje. Sveča Yankee Candle Hazelnut Coffee ima priljubljen klasični dizajn s steklenim pokrovčkom. Parafin je enakomerno nadišavljen in stenj je ročno zravnan.

  Navodilo za uporabo:

  Pazite, da ima stenj sveče vedno dolžino 3–5 mm. V primeru, da se med gorenjem pojavi dim ali črna gobica na koncu stenja, plamen upihnite in stenj prirežite. Odstranite s stenja vse zgorele ostanke in svečo ponovno prižgite. Če ostaja samo 1,5 cm visoka plast voska, priporočamo, da sveče ne uporabljate več. S tem lahko preprečite morebitno poškodovanje površine pod svečo. Dišeča sveča najbolj enakomerno gori, če vosek pustite raztopiti vedno vse do kraja stekleničke. Hkrati se bo na ta način vonj sproščeval najbolj intenzivno. Sveče nikoli ne kurite v prepihu ali na neravni površini. Ni priporočljivo, da svečo kurite dlje kot 4 ure. Idealno je potem svečo pustiti 2 uri ohladiti. Goreče sveče ne puščajte brez nadzora in v dosegu otrok ali živali.

  Gor

  O blagovni znamki Yankee Candle

  >Leta 1969 se je reven ameriški srednješolec Mike Kittredge odločil, da bo svoji mamici podaril za božic ročno izdelano dekorativno svečo. Kljub temu da je uporabil samo navadne stvari, ki jih je na hitro nabral doma (prazno škatlo od mleka, voščenke ...), njegova stvaritev je bila resnično osupljiva. Usoda je želela, da je še pred božičnim večerom to svečo opazila ena ženska iz soseščine in je bila toliko prevzeta, da je talentiranemu mladeniču zanjo ponudila 1 dolar in 36 centov. Takrat se je začela zgodovina blagovne znamke Yankee Candle.

  Namen blagovne znamke Yankee Candle je dobavljati na trg izdelke, ki odsevajo njeno strast do lepih vonjev, ki lahko v ljudeh sprožijo močna čustva. Pomembno je dodati, da se ta filozofija splača. Na svojem področju sodi med popoln vrhunec (samo v ZDA ima več kot 18 000 trgovin). Bogata ponudba Yankee Candle vključuje nekoliko tematskih linij od vonjev sadja in začimb vse do vonjev doživetij in življenjskih dogodkov. Ne manjkajo niti posebne edicije, kot je na primer zbirateljska, halloweenska, platinasta in mnogo drugih.

  Sveče Yankee Candle vsebujejo najvišjo možno količino aromatičnih olj, ki so pripravljena samo za potrebe tega podjetja. Z njihovo pomočjo v svoj dom enostavno pripeljete odlično in nezamenljivo vzdušje. Kakšno točno bo, ali bo slavnostno, erotično ali relaksacijsko, je odvisno samo od vas. Blagovna znamka Yankee Candle zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično nadišavljen dom, dajejo prednost visoki kakovosti in avtentičnosti ali iščejo lep in hkrati praktičen dodatek za svoj interjer.

  Gor

  Ocena Yankee Candle Hazelnut Coffee

  Kaj menite o Yankee Candle Hazelnut Coffee izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše