Yankee Candle Cassis vosek za aroma lučko

 • Yankee Candle Cassis vosek za aroma lučko
   več

  Različice Yankee Candle Cassis

  • Yankee Candle Cassis vosek za aroma lučko 22 g vosek za aroma lučko 22 g  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: YAC0410

  Gor

  Opis parfuma Yankee Candle Cassis

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Opis:

  Privoščite si kadarkoli čez dan spodbujajoč vonj sočnega črnega ribeza! Sladka aroma dišečega voska Yankee Candle Cassis vas zelo prijetno osveži in vam doda odlično razpoloženje. Vosek za aroma lučko Yankee Candle Cassis spominja na poletno pustolovščino in navdušenje. Okusite te občutke s polno paro! Vonj voska vam v trenutku nadišavi celo sobo!

  Navodilo za uporabo:

  Vosek vložite v aroma lučko in pustite raztopiti s pomočjo navadne čajne sveče. Ne postavljajte ga v vodo. Ko svečo upihnete, se bo vosek strdil in nato ga lahko ponovno uporabite. Obseg voska se ne zmanjšuje, samo iz njega postopno izginejo dišeče esence. Vosek iz aroma lučke enostavno potegnete tako, da lučko pustite za trenutek zmrzniti v zamrzovalniku, nato vosek zelo enostavno potegnete ven. Voske lahko kombinirate, različne vonje lahko razlomite in namestite v zgornjo posodico aroma lučke.

  Gor

  O blagovni znamki Yankee Candle

  >Leta 1969 se je reven ameriški srednješolec Mike Kittredge odločil, da bo svoji mamici podaril za božic ročno izdelano dekorativno svečo. Kljub temu da je uporabil samo navadne stvari, ki jih je na hitro nabral doma (prazno škatlo od mleka, voščenke ...), njegova stvaritev je bila resnično osupljiva. Usoda je želela, da je še pred božičnim večerom to svečo opazila ena ženska iz soseščine in je bila toliko prevzeta, da je talentiranemu mladeniču zanjo ponudila 1 dolar in 36 centov. Takrat se je začela zgodovina blagovne znamke Yankee Candle.

  Namen blagovne znamke Yankee Candle je dobavljati na trg izdelke, ki odsevajo njeno strast do lepih vonjev, ki lahko v ljudeh sprožijo močna čustva. Pomembno je dodati, da se ta filozofija splača. Na svojem področju sodi med popoln vrhunec (samo v ZDA ima več kot 18 000 trgovin). Bogata ponudba Yankee Candle vključuje nekoliko tematskih linij od vonjev sadja in začimb vse do vonjev doživetij in življenjskih dogodkov. Ne manjkajo niti posebne edicije, kot je na primer zbirateljska, halloweenska, platinasta in mnogo drugih.

  Sveče Yankee Candle vsebujejo najvišjo možno količino aromatičnih olj, ki so pripravljena samo za potrebe tega podjetja. Z njihovo pomočjo v svoj dom enostavno pripeljete odlično in nezamenljivo vzdušje. Kakšno točno bo, ali bo slavnostno, erotično ali relaksacijsko, je odvisno samo od vas. Blagovna znamka Yankee Candle zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično nadišavljen dom, dajejo prednost visoki kakovosti in avtentičnosti ali iščejo lep in hkrati praktičen dodatek za svoj interjer.

  Gor

  Ocena Yankee Candle Cassis

  Kaj menite o Yankee Candle Cassis izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu