Xerostom SaliActive ustna voda proti suhosti v ustih in kserostomiji

 • Xerostom SaliActive ustna voda proti suhosti v ustih in kserostomiji
 • Xerostom SaliActive ustna voda proti suhosti v ustih in kserostomiji 1
 • Xerostom SaliActive ustna voda proti suhosti v ustih in kserostomiji 2
 • Xerostom SaliActive ustna voda proti suhosti v ustih in kserostomiji 3
   več

  Različice Xerostom SaliActive

  • Xerostom SaliActive ustna voda proti suhosti v ustih in kserostomiji 250 mlustna voda proti suhosti v ustih in kserostomiji 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   250 ml
   Koda: XER2998

  Gor

  O blagovni znamki Xerostom

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Blagovna znamka Xerostom spada v portfelj španskega podjetja Biocosmetics Laboratories. Osredotoča se na razvoj dentalnih izdelkov, ki so namenjeni za ljudi, ki trpijo zaradi kserostomije (suhosti v ustih). Izdelki Xerostom vsebujejo patentirano kombinacijo olivnega olja, betaina in ksilitola, ki poveča tvorbo sline za 200 % in ščiti sklenino in dentin pred demineralizacijo in erozijo. Poleg tega v njihovi sestavi najdete tudi fluorid, kalcij, vitamin E (odličen proti vnetju sluznice), alantoin (preprečuje poškodovanje mehkega tkiva), vitamin B5 (zmanjšuje trasepidermalno izgubo vode) in kalij.

  Pršila, zobne paste, žvečilne gume ... Xerostom preprečuje bolečine, ki so povezane s kserostomijo in predstavljajo odlično preventivo proti nastanku razjede v ustih. Posebne omembe je vredno tudi dejstvo, da izdelke Xerostom lahko uporabljajo tudi diabetiki in vegetarijanci. Lahko še dodamo, da je bila izredna učinkovitost izdelkov Xerostom potrjena z rezultati klinične študije, ki so jo izvedli znanstveniki New York University. Blagovna znamka Xerostom zagotovo prevzame vse posameznike, ki trpijo zaradi nezadostne tvorbe slin, iščejo kakovostne zdravilne pripravke brez sladkorja, alkohola, detergentov in se bojijo zobozdravnikov.

  Gor

  Ocena Xerostom SaliActive

  Kaj menite o Xerostom SaliActive izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu