Victoria's Secret Fantasies Blush

pršilo za telo za ženske 250 ml

Victoria's Secret Fantasies Blush pršilo za telo za ženske 250 ml
Victoria's Secret Fantasies Blush pršilo za telo za ženske 250 ml
Victoria's Secret Fantasies Blush pršilo za telo za ženske 250 ml
pršilo za telo za ženske 250 ml
16,90

Koda: VIS1430 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri torek, 19. 6. 2018

Opis parfuma Victoria's Secret Fantasies Blush

Pršilo za telo Victoria's Secret Fantasies Blush odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Z njim koža čudovito diši, kar vam skoz cel dan dodaja vedno nove odmerke energije in samozavesti.

Sestava

Sestava
cvet grenivke, magnolija

O blagovni znamki Victoria's Secret

Parfumi Victoria Secret | Victoria Secret – Prodajalec spodnjega perila, oblačila za ženske in kozmetičnih izdelkov Victoria Secret je začel svoje poslovanje v San Franciscu leta 1977. Ustanovitelj Victoria Secret Roy Raymond je ustvaril katalog in je začel s prodajo po pošti, kar se mu je izplačalo. Povpraševanje po njegovih proizvodih je bilo tako veliko, da mu skoraj ni uspelo zadovoljiti vseh strank. Priljubljenost blagovne znamke se je povečala. Leta 2002 je Victoria Secret imela več kot 2300 butikov v Združenih državah Amerike in katalog je bil pošiljan v 350 milijonov gospodinjstev. Moški parfumi Victoria Secret. poimenovani Very Sexy for Him, so vstopili na trg leta 2001.

Ocena Victoria's Secret Fantasies Blush

Dodajte novo recenzijo

videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis
Z oddajo soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namene pridobitve in prikaza ocene izdelka s strani družbe Notino s.r.o. Imate pravico preklicati dano soglasje. Več informacij najdete v načelih varstva osebnih podatkov.​.
Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!

Menu