Vademecum Junior zobna pasta za otroke od rojstva z okusom jabolka

Blagovna znamka: Vademecum

Različice Vademecum Junior

  • Vademecum Junior zobna pasta za otroke od rojstva z okusom jabolka (0 - 6 Years) 50 mlzobna pasta za otroke od rojstva z okusom jabolka 

    Ta izdelek trenutno ni na voljo.

    (0 - 6 Years) 50 ml
    Koda: VAD1411

Gor

O blagovni znamki Vademecum

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

Blagovna znamka Vademecum vam vsak dan zagotavlja kakovostno ustno higieno in vašim zobem dodaja vse, kar potrebujejo za svojo rast in lepoto. Vademecum vam ponuja zobne paste z belilinim učinkom, zobne paste za občutljive zobe, zobne paste za otroke in posebne ustne vode, ki zobe ščitijo pred zobno gnilobo in imajo hkrati pozitiven vpliv na zdravje dlesni. Pripravki za ustno higieno Vademecum so izdelani na osnovi najnovejših znanstvenih spoznanj in vsebujejo naravne sestavine, ki zobem in dlesnim ponujajo učinkovito zaščito in nego.

Blagovna znamka Vademecum je bila ustanovljena leta 1897 v Švedski in je najstarejša blagovna znamka za izdelke ustne higiene, ki spada pod podjetje Henkel. V petdesetih letih so bili izdelki Vademecum predstavljeni na trgu v zahodni Evropi in zaradi velikega uspeha so bili leta 1994 predstavljeni tudi v državah srednje in vzhodne Evrope. Danes je blagovna znamka Vademecum razširjena po vsej Evropi.

Gor

Ocena Vademecum Junior

Kaj menite o Vademecum Junior izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše