TOP 5 parfumov za žensko

Montale - Roses Musk - obožuje vonj čistoče. Ljubi dišavo, ki nikogar ne užali in ki lahko poudari njeno nežnost. Vrtnico ima za simbol čistoče in ženstvenosti. Gre za njen najbolj priljubljen cvet. Išče parfum, ki bi poudaril njeno ženstvenost.

Amouage - Honour Woman - bela barva ji pristaja. Obožuje vonj belih cvetov in zlasti gardenije, tuberoze ter jasmina. Ljubi sladkost cvetov. Lahko oceni kakovost in originalnost dišave. Išče parfum, ki ga lahko nosi skozi celo leto.

Escentric Molecules - Molecule 01 - rada se pušča presenetiti in je odprta za pustolovščine. Impulzivnost je njena tipična lastnost. Ne potrebuje biti v ospredju pozornosti, ampak komplimenti jo veselijo. Cvetovi niso po njenem mnenju edini simbol ženstvenosti. Obožuje nežen vonj lesa.

Montale - Pure Gold - kombinacijo sadnega in cvetlična vonja ima za posebej očarljivo. Ta kombinacija je zanjo utelešenje romantike, nostalgije in spominov na njen prvi parfum. Zelo ocenjuje, če se v parfumu mešajo spomini s prisotnostjo, otroštvo z odraslostjo ali igrivost z decentnostjo. Hrepeni po parfumu, ki spominja na kalejdoskop teh nasprotij.

Serge Lutens - Chergui - obožuje orientalske dišave zlasti zaradi njihove globine in kompleksnosti. Te dišave so prav takšne kot njena duša z mnogimi skrivnostnimi kotički. Hkrati ima rada sladke vonje. Ocenjuje dober okus in francoski šarm. Ne boji se nositi karakterističnih dišav niti takih, ki so polne čutnosti in nežnosti. Njeno srce je toplo prav tako kot ta parfum.

celotno besedilo skrij besedilo

Odpri filter Zapri filter