TOP 5 parfumov za moškega

Mancera - Cedrat Boise - odraščal je na tipično moških citrusnih dišavah, ki jih tudi obožuje. Trenutno pa se potrebuje premakniti naprej. Išče možato dišavo, ki bo poudarila njegov ego. Zelo mu je všeč, če ga ženske opažajo tudi zaradi parfuma. Išče parfum, ki ga bo lahko dopolnjeval tako v službi kot v telovadnici ali pa samo v neformalnih oblačilih.

Amouage - Reflection Man - ima rad vse, kar je sladko. Hoče dišati s čistočo, kot da bi pravkar prišel izpod prhe. Ne boji se nežnih pudrastih parfumov. Vonj sladkega jasmina ga sploh ne moti. Hoče dišati prefinjeno, luksuzno in se ne boji pritegniti pozornosti.

Creed - Aventus - je to alfa samec, leader, osvajalec. Išče edinstveno moško dišavo, ki naj bi poudarjala njegove moške kvalitete. Daje prednost čistim, nežno cvetličnim vonjem, ki v sebi skrivajo globino in skrivnost.

Escentric Molecules - Molecule 01 - rad se pušča presenetiti in je odprt za pustolovščine. Impulzivnost je njegova tipična lastnost. Ne potrebuje biti v ospredju pozornosti, ampak komplimenti ga veselijo. V enostavnosti lahko najde lepoto. Obožuje nežen vonj lesa. Išče parfum, ki je poln nasprotij.

Comme Des Garcons - Wonderwood - obožuje vonj lesa. To je po njegovem mnenju simbol možatosti. Ne potrebuje biti vedno v ospredju pozornosti. Všeč mu je zmernost. Les je po njegovem mnenju tudi simbol globine. Prav takšen je tudi njegov značaj. Je preudaren in vedno sledi svojim vrednotam. Vse to ga navdaja.

celotno besedilo skrij besedilo

Odpri filter Zapri filter