TOP 10 niche perfumes - Christmas 2015

Ženski parfumi

Montale - Roses Musk - obožuje vonj čistoče. Ljubi dišavo, ki nikogar ne užali in ki lahko poudari njeno nežnost. Vrtnico ima za simbol čistoče in ženstvenosti. Gre za njen najbolj priljubljen cvet. Išče parfum, ki bi poudaril njeno ženstvenost.

Amouage - Honour Woman - bela barva ji pristaja. Obožuje vonj belih cvetov in zlasti gardenije, tuberoze ter jasmina. Ljubi sladkost cvetov. Lahko oceni kakovost in originalnost dišave. Išče parfum, ki ga lahko nosi skozi celo leto.

Escentric Molecules - Molecule 01 - rada se pušča presenetiti in je odprta za pustolovščine. Impulzivnost je njena tipična lastnost. Ne potrebuje biti v ospredju pozornosti, ampak komplimenti jo veselijo. Cvetovi niso po njenem mnenju edini simbol ženstvenosti. Obožuje nežen vonj lesa.

Montale - Pure Gold - kombinacijo sadnega in cvetlična vonja ima za posebej očarljivo. Ta kombinacija je zanjo utelešenje romantike, nostalgije in spominov na njen prvi parfum. Zelo ocenjuje, če se v parfumu mešajo spomini s prisotnostjo, otroštvo z odraslostjo ali igrivost z decentnostjo. Hrepeni po parfumu, ki spominja na kalejdoskop teh nasprotij.

Serge Lutens - Chergui - obožuje orientalske dišave zlasti zaradi njihove globine in kompleksnosti. Te dišave so prav takšne kot njena duša z mnogimi skrivnostnimi kotički. Hkrati ima rada sladke vonje. Ocenjuje dober okus in francoski šarm. Ne boji se nositi karakterističnih dišav niti takih, ki so polne čutnosti in nežnosti. Njeno srce je toplo prav tako kot ta parfum.


Moški parfumi

Mancera - Cedrat Boise - odraščal je na tipično moških citrusnih dišavah, ki jih tudi obožuje. Trenutno pa se potrebuje premakniti naprej. Išče možato dišavo, ki bo poudarila njegov ego. Zelo mu je všeč, če ga ženske opažajo tudi zaradi parfuma. Išče parfum, ki ga bo lahko dopolnjeval tako v službi kot v telovadnici ali pa samo v neformalnih oblačilih.

Amouage - Reflection Man - ima rad vse, kar je sladko. Hoče dišati s čistočo, kot da bi pravkar prišel izpod prhe. Ne boji se nežnih pudrastih parfumov. Vonj sladkega jasmina ga sploh ne moti. Hoče dišati prefinjeno, luksuzno in se ne boji pritegniti pozornosti.

Creed - Aventus - je to alfa samec, leader, osvajalec. Išče edinstveno moško dišavo, ki naj bi poudarjala njegove moške kvalitete. Daje prednost čistim, nežno cvetličnim vonjem, ki v sebi skrivajo globino in skrivnost.

Escentric Molecules - Molecule 01 - rad se pušča presenetiti in je odprt za pustolovščine. Impulzivnost je njegova tipična lastnost. Ne potrebuje biti v ospredju pozornosti, ampak komplimenti ga veselijo. V enostavnosti lahko najde lepoto. Obožuje nežen vonj lesa. Išče parfum, ki je poln nasprotij.

Comme Des Garcons - Wonderwood - obožuje vonj lesa. To je po njegovem mnenju simbol možatosti. Ne potrebuje biti vedno v ospredju pozornosti. Všeč mu je zmernost. Les je po njegovem mnenju tudi simbol globine. Prav takšen je tudi njegov značaj. Je preudaren in vedno sledi svojim vrednotam. Vse to ga navdaja.

celotno besedilo skrij besedilo