TePe Angle

medzobne ščetke 6 ks

TePe Angle medzobne ščetke 6 ks
TePe Angle medzobne ščetke 6 ks
TePe Angle medzobne ščetke 6 ks
Koda: TET1384 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 23. 7. 2018

Opis kozmetike TePe Angle

Opis:

TePe Angle medzobna ščetka bo poskrbela za to, da bo vaša ustna votlina čista in hkrati zdrava. Posebno oblikovana zobna ščetka lahko prodre tudi v težko dostopne predele, kjer uspešno uničuje škodljive bakterije, ki prispevajo k tvorbi zobne gnilobe. Dolg ročaj omogoča udobno doseči tudi medzobne prostore med končki. Upognjena glava olajša čiščenje pod kakršnim koli kotom. TePe Angle medzobna ščetka je vaš prvi korak na poti do zdravih in lepih zob!

Učinki:

  • zanesljivo čisti medzobne prostore
  • preprečuje tvorbo zobne gnilobe in neprijetnega diha
  • dolg ročaj omogoča doseči tudi težko dostopne predele
  • upognjena glava čisti pod kakršnim koli kotom

O blagovni znamki TePe

Kozmetika TePe | TePe - kakovost v popolni zobni higieni. Švedsko družinsko podjetje TePe je bilo ustanovljeno leta 1965. Ukvarja se z razvojem, proizvodnjo in prodajo visoko kakovostnih in učinkovitih izdelkih za ustno higieno, podprtih z visoko strokovno usposobljenostjo.
Vizija blagovne znamke TePe je povečanje splošne ozaveščenosti o pomenu preventivnega zobozdravstva in zlasti čiščenje medzobnih prostorov in tako prispevati k večjemu zdravju ustne votline in s tem tudi k splošni kakovosti življenja ljudi po vsem svetu.
Mnogi ljudje danes še vedno zanemarjajo skrb za čistoto medzobnih prostorov. Navadne zobne ščetke čistijo površino zob samo spredaj, zadaj in zgoraj in tako ostaja v ustih mnogo škodljivih bakterij, skritih v prostorih med zobmi. Lahko povzročijo bolezni dlesni, karies in zadah iz ust.
Rešitev je redna uporaba orodij, ki so posebej oblikovani za čiščenje med zobmi. Medzobne ščetke TePe so izdelane v številnih različicah (modelih in velikostih) za zadovoljitev raznolikih individualnih potreb. Posamezne serije so jasno ločene z različnimi barvami. Ščetke so opremljene s posebnimi lastnostmi, ki zagotavljajo najvišjo kakovost in učinkovitost. Za varno in nežno čiščenje so kovinski deli prevlečeni s plastiko. Medzobne ščetke so idealne za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog v medzobnih prostorih. Ergonomsko oblikovani ročaji so narejeni iz recikliranega materiala, ki zagotavljajo enostavnost uporabe. Medzobne ščetke in drugi izdelki za popolno ustno higieno blagovne znamke TePe so razvite v sodelovanju s strokovnjaki s področja zobozdravstva.
Moto blagovne znamke TePe je: "Skrbimo za vaš zdrav nasmeh."

Menu