STEAMCREAM

Streamcream je relativno nova blagovna znamka na trgu s kozmetiko za obraz. Kot že naslov pove, se podjetje osredotoča na razvoj krem – ne gre pa za kakršnekoli kreme. Glavni cilj podjetja je namreč ponuditi svojim strankam takšen pripravek, ki bi ga lahko uporabljal kdorkoli (ženske in moški s kakršnim koli tipom kože), kadarkoli (zjutraj, popoldne, večer ...) in na karkoli (roke, lase ...).

Kreme Steamcream proizvajajo ročno v Japonski in Veliki Britaniji in sicer na unikaten način – s pomočjo pare. Zahvaljujoč temu sestavine bolj enostavno prodrejo prav v te plasti kože, kjer jih je najbolj treba.

Steamcream si prizadeva, da njihovi izdelki niso testirani na živalih in vsebujejo le najbolj kakovostne naravne sestavine – kakaovo maslo, jojobovo olje, mandljevo olje, izvleček ovsenih kosmičev, kamilice, cveta pomarančevca itd. Poleg drugega preprečujejo nastanek strijev pri nosečnicah in pomagajo v boju proti aknam ali brazgotinam.

Posebne omembe so vredne tudi škatlice – nekatere oblikuje Streamcream sama, pri nastanku drugih sodeluje z izbranimi profesionalnimi dizajnerji. Vsi "modeli" so na voljo le v limitirani količini, kar iz njih naredi poseben zbirateljski artikel.

Streamcrema je dosedaj dobila že dve prestižni nagradi. Pure Beauty (za najboljšo novo embalažo) in Cosmetics Executive Women (za najboljšo novost na področju vsakodnevne nege kože). Nič čudnega, da je kozmetka Streamcream postala priljubljena tudi med uspešnimi make-up artisti in zvezdnicami.

Blagovna znamka Streamcream zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo resnično učinkovite pripravke po razumni ceni, pogosto izbirajo po videzu, imajo ekstremno občutljivo, mastno ... kožo.

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke STEAMCREAM.

Menu