Soaphoria Babyphoria, olje za masažo in kopel za lahko noč za otroke | salma.si

Soaphoria Babyphoria

olje za masažo in kopel za lahko noč za otroke

Soaphoria Babyphoria olje za masažo in kopel za lahko noč  za otroke
Soaphoria Babyphoria olje za masažo in kopel za lahko noč  za otroke
Soaphoria Babyphoria olje za masažo in kopel za lahko noč  za otroke
150 ml
13,00

Koda: SOA0217 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri četrtek, 16. 8. 2018

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta olja
mešanica olj

O blagovni znamki Soaphoria

Slovaška blagovna znamka Soaphoria se osredotoča na izdelavo in prodajo organske kozmetike. Njena filozofija je enostavna - ponujati prvovrstne pripravke po ugodni ceni in hkrati posvečati pozornost izobraževalni dejavnosti na področju ekologije in zdravega življenjskega stila.
Soaphoria daje velik poudarek na to, da precejšnja večina (več kot 90 %) njihovih proizvodov ne vsebuje nobenih sestavin živalskega izvora. Velik poudarek daje tudi na uporabo materialov, ki jih je enostavno reciklirati. V sestavi izdelkov Soaphoria boste našli rastlinske sestavine najvišje kakovosti - karitejevo maslo, olje rakitovca, izvleček kamilice in še veliko drugih. Posebne omembe je vredno tudi dejstvo, da je vsak izdelek rezultat poštenega ročnega dela!
Kozmetika Soaphoria se je rodila zaradi strasti do narave in hrepenenja po lepoti in vitalnosti. Odlikuje se zlasti po izredni učinkovitosti, nežnosti in varnosti. Ni nič čudnega, da je doslej dobila že veliko navdušencev. Poskusite jo tudi vi! Blagovna znamka Soaphoria zagotovo prevzame vse posameznike, ki spadajo med navdušene vegetarijance ali vegane, ali hočejo pripomoči k zaščiti našega planeta.

Menu