Sisley Accessories čopič za puder v prahu

 • Sisley Accessories čopič za puder v prahu
 • Sisley Accessories čopič za puder v prahu 1
   več

  Različice Sisley Accessories

  • Sisley Accessories čopič za puder v prahu  čopič za puder v prahu 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.


   Koda: SIS0491

  Gor

  Opis kozmetike Sisley Accessories

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Opis:

  S čopičem za puder Sisley dosežete profesionalne rezultate zelo enostavno. Čopič je narejen za  popolno doživetje pri njegovi uporabi. Čopič Sisley je izdelan iz najbolj modernih sintetičnih vlaken za popolnoma enakomerno nanašanje. Čopič je primeren za puder v prahu in tudi trdi puder. Občutek popolne mehkobe pri dotiku z obrazom je prijetno doživetje, ki ga boste doživljali pri vsakem ličenju. Čopiči Sisley so bili oblikovani s strani francoskega strokovnjaka za izdelavo čopičev s tradicijo od leta 1793.

  Lastnosti:

  • kakovostne in nežne ščetine
  • precizno nanašanje pudra
  • sintetična vlakna
  • Navodilo za uporabo:

   Puder nanesite na čopič, v primeru večje količine ga pred nanosom na obraz otresite ob roko. Za lahko prekritje nanesite puder s pomočjo gladkih potegov v smeri od sredine obraza. Za večje prekritje nanašajte s pomočjo krožnih gibov. Čopič čistite s pomočjo nežnega mila ali posebnega pripravka za čiščenje čopičev. Čopič pustite, da se prosto posuši.

  Gor

  O blagovni znamki Sisley

  Parfumi Sisley | Kozmetika Sisley, ki je pogosto imenovana s polnim imenom Sisley Paris izhaja iz čudovitega območja Blois, v katerem se proizvaja. Ustanovitelj blagovne znamke Sisley je postal zelo spoštovan grof Hubert d'Ornano, ki je segal med odkritelje številnih pomembnih rastlinskih vrst po vsem svetu. Zaradi tega znanja se je leta 1976 odločil, da ustanovi podjetje Sisley, ki je postalo eden od največjih proizvajalcev luksuznih parfumov in kozmetike na svetu. Prednost teh izdelkov je predvsem v uporabi eteričnih olj, ki so obogateni z naravnimi sestavinami različnih rastlinskih vrst. Izdelki Sisley prinašajo učinkovito povezavo med človekom in naravo.

  Gor

  Ocena Sisley Accessories

  Kaj menite o Sisley Accessories izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu
  kličite 01 777 42 83 Cena dostave in način plačila