Sisley Accessories čopič za make-up

 • Sisley Accessories čopič za make-up
 • Sisley Accessories čopič za make-up 1
   več

  Različice Sisley Accessories

  • Sisley Accessories čopič za make-up  čopič za make-up 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.


   Koda: SIS0492

  Gor

  Opis kozmetike Sisley Accessories

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Opis:

  Čopič za tekoči puder Sisley je idealni pomočnik za poenotenje kože s pomočjo pudra. Ploščata in ukrivljena oblika vam omogoča razporediti puder po obrazu. Koža je poenotena. Občutek popolne mehkobe pri dotiku z obrazom je zelo prijetno doživetje, ki je povezano z vašim ličenjem. Sintetična vlakna so bila narejena posebno tako, da bi popolnoma združila kožo s pudrom v eno celoto. Čopiči Sisley so bili oblikovani s strani francoskega strokovnjaka za izdelavo čopičev s tradicijo že od leta 1793.

  Lastnosti:

  • enostaven nanos tekočega pudra
  • popolnoma enakomeren nanos
  • sintetična vlakna
  • nežne ščetine
  • Navodilo za uporabo:

   Tekoči puder nanesite na roko in s pomočjo čopiča zajemite majno količino, ki jo nanesite z lahkimi dotiki na celoten obraz. Nanašajte tekoči puder, dokler se popolnoma ne vpije. Čopič čistite s pomočjo mila ali posebnega pripravka za čiščenje čopičev. Čopič pustite, da se prosto posuši.

  Gor

  O blagovni znamki Sisley

  Parfumi Sisley | Kozmetika Sisley, ki je pogosto imenovana s polnim imenom Sisley Paris izhaja iz čudovitega območja Blois, v katerem se proizvaja. Ustanovitelj blagovne znamke Sisley je postal zelo spoštovan grof Hubert d'Ornano, ki je segal med odkritelje številnih pomembnih rastlinskih vrst po vsem svetu. Zaradi tega znanja se je leta 1976 odločil, da ustanovi podjetje Sisley, ki je postalo eden od največjih proizvajalcev luksuznih parfumov in kozmetike na svetu. Prednost teh izdelkov je predvsem v uporabi eteričnih olj, ki so obogateni z naravnimi sestavinami različnih rastlinskih vrst. Izdelki Sisley prinašajo učinkovito povezavo med človekom in naravo.

  Gor

  Ocena Sisley Accessories

  Kaj menite o Sisley Accessories izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu