Silk'nSonicClean nadomestne ščetke za SonicClean

   • Silk'n SonicClean nadomestne ščetke za SonicClean
   • Silk'n SonicClean nadomestne ščetke za SonicClean 1
   • Silk'n SonicClean nadomestne ščetke za SonicClean 2
     več

    Različice Silk'n SonicClean

    • Silk'n SonicClean nadomestne ščetke za SonicClean 2 kosnadomestne ščetke za SonicClean 

     Ta izdelek trenutno ni na voljo.

     2 kos
     Koda: SLK1627

    Gor

    O blagovni znamki Silk'n

    Ocena

    Enostavnost uporabe

    Kozmetična kvaliteta

    Zadovoljnost z rezultatom

    Podjetje Silk'n (Home Skinovations Ltd) spada med največje svetovne proizvajalce profesionalnih estetičnih naprav, ki so namenjene za domačo uporabo. Večina od njih temelji na patentirani tehnologiji Home Pulsed Light (TM), ki ponuja številne zanimive učinke (omogoča dolgotrajno odstranjenje neželenih dlačic, pomladi kožo ...).

    Svetlobne, laserske in LED izdelke Silk'n razvijajo izkušeni strokovnjaki in inženirji. Njihovi izdelki so izredno učinkoviti in hkrati varni. V zadnjih letih so dobili nekoliko prestižnih nagrad (na primer Best Lase Hair Removal ali Product of the Year - Anti-Aging). Vse njihove izdelke lahko enostavno uporabljate in njihova cena vas zagotovo ne bo uničila. Samostojne omembe so vredni tudi šamponi, maske za glajenje las in drugi kozmetični pripravki Silk'n, ki vam pomagajo doseči še boljše rezultate.

    Lahko samo dodamo, da o epilatorjih, električnih napravah za loščenje nohtov ... Silk'n je bilo pohvalno napisano veliko člankov v časopisih, kot so Vogue, Oprah Magazine ali Allure. Poleg tega so o njih sporočali tudi v številnih televizijskih oddajah. Zahvaljujoč temu se lahko Silk'n ponaša z več kot 4 milijoni zadovoljnih strank. Blagovna znamka Silk'n zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo odlično izgledati in nimajo časa za obisk kozmetičnih salonov lepote, trpijo zaradi aken ali drugih kožnih bolezni, ali hočejo upočasniti staranje svoje kože.

    Gor

    Ocena Silk'n SonicClean

    Kaj menite o Silk'n SonicClean izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše