Sensodyne Rapid zobna pasta s fluoridom

 • Sensodyne Rapid zobna pasta s fluoridom
 • Sensodyne Rapid zobna pasta s fluoridom 1
   več

  Različice Sensodyne Rapid

  Gor

  Opis kozmetike Sensodyne Rapid

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Opis:

  Zobna pasta Sensodyne Rapid ponuja hitro olajšanje od bolečine občutljivih zob. Neprijetne občutke bolečine preprečuje na ta način, da zapre zobni kanalček, pri čemer pomaga stroncijev acetat. Hkrati ustvarja zaščitno plast okoli razgaljenih zobnih vratov. Natrijev fluorid pomaga ohranjati zobe bolj krepke in zdrave. Zobna pasta Rapid aktivno deluje proti tvorbi zobne gnilobe. Zahvaljujoč unikatni sestavi prihaja olajšanje že po 60 sekundah po nanosu na občutljive predele zob. Prijetna lastnost je mentolen okus, ki zagotavlja svež dih.

  Učinki:

  • ohranja zobe bolj krepke in zdrave
  • deluje proti nastanku zobne gnilobe
  • ohranja svež dih
  • zaceli zobne kanalčke

  Sestava:

  • natrijev fluorid – pomaga ohranjati krepke zobe
  • stroncijev acetat – pomaga zapreti zobni kanalček

  Navodilo za uporabo:

  Zobno pasto Sensodyne Rapid uporabljajte dvakrat na dan. Nanesite na zobno ščetko pasto v velikosti grahu in nato zobe temeljito očistite. Na koncu izberite usta.

  Gor

  O blagovni znamki Sensodyne

  Kozmetika Sensodyne | Sensodyne – le najboljše za občutljive zobe. Sensodyne je blagovna znamka izdelkov za ustno higieno, ki se osredotoči na stranke z občutljivimi zobmi. Prva zobna pasta Sensodyne z visoko vsebnostjo klorida, ki zagotavlja omrtvelost, je bila uvedena na trg leta 1961 v Združenih državah Amerike in je pomenila resničen napredek pri negi prekomerno občutljivih zob.Občutljivi zobje predstavljajo zelo razširjen problem, ki lahko povzroča nevšečnosti. Človek z občutljivimi zobmi trpi pri porabi nekaterih napitkov in hrane, včasih jih sploh ne more zauživati. Občutljivost povzroča izpostavljen dentin, ki ga po navadi ščiti sklenina. Ko pride do kontakta z nečim izrazito vročim, hladnim, sladkim ali kislim, nastane draženje živčnih končičev, ki povzroča kratko, ostro bolečino.Kalijev klorid, ki ga vsebujejo paste blagovne znamke Sensodyne, prodira k živčnim končičem in zmanjšuje razdraženje živcev. Stroncijev klorid hkrati mehanično maši cevke v dentinu, tako da dražljaji ne pridejo v stik z občutljivim živcem S strani strokovnjakov cenjena blagovna znamka Sensodyne ponuja široko paleto posebnih zobnih past, med katere spada Repair & Protect, ki ozdravlja oslabljena mesta na zobeh, Rapid, ki prinaša olajšanje bolečine občutljivih zob do 60 sekund ali Sensodyne Pronamel, ki ščiti zobno sklenino pred jedkanjem s kislinami. Ponudbo dopolnjujejo še ustne vode, zobne krtačke in nitke najvišje kakovosti. Sensodyne prinaša kompleksno nego za končanje vašega trpljenja z občutljivimi zobmi.

  Gor

  Ocena Sensodyne Rapid

  • 13. september 2016
   reni

   odlično

  • 23. maj 2016
   Tina

   Super

  Kaj menite o Sensodyne Rapid izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu