Selena Gomez

Parfumi Selena Gomez spadajo med uspešne zastopnike združitve sveta šovbiznisa in mode. Mlada talentirana igralka in pevka Selena Gomez ni postala slavna le zaradi razmerja z megazvezdo Justinom Bieberjem, temveč zlasti zaradi svojega ustvarjanja za mlade navdušence. Leta 2012 se je odločila presenetiti modni trg z lastno dišavo. Poimenovala jo je preprosto Selena Gomez, saj gre za parfum od Selene Gomez.

Združitev mladostne energije, samozavesti in veselja do življenja in uspeha odseva v sestavi parfuma Selena Gomez. Samotna Selena je o njem povedala: „Poleg mnogih drugih sestavin v njem najdete moje tri priljubljene vonje – malino, vaniljo in frezijo. V vanilji se počutim udobno, malina je zabavna, ne da bi bila preveč sladka. Popoln občutek ženstvenosti nudi frezija. Pomembno je, da se ljudje počutijo zanimivi, poljubljeni“. Originalna steklenička z zlatimi in vijoličnimi poljubi, ki so pritrjeni k pokrovčku, poudarja mladost, lahkost in iskrivost parfuma. Dišava Selena Gomez „Selena Gomez“ je primerna bolj za pomladne in poletne mesece.

Druga dišava od Selene Gomez je že dobila lastni naslov Vivamore. Cvetlično-sadna čisto ženstvena dišava Selena Gomez Vivamore je namenjena za mlade ženske in dekleta, ki ljubijo modo in so igrive. Prav tako kot prva dišava je tudi ta kompozicija simbol ženstvenosti in čaru. Najprej boste opazili akorde lubenice, h kateri se pridružijo toni čaja. Osnovo predstavlja spet ton vanilje in kremasto aromo dopolnjuje karameliziran sladkor. V cvetličnem delu boste odkrili čutno lilijo. Parfum Selena Gomez Vivamore je namenjen za kakršnokoli priložnost.

Uspešni parfumi ne nastajajo enostavno. Niti slavno ime ni jamstvo uspeha, če parfum ni dobro narejen. Pomembno je izbrati prave sestavine in izbrusiti popoln vonj, za kar je treba veliko časa. Prav tako pomembno je oblikovanje dizajna stekleničke in uresničitev uspešne kampanje. Seleni Gomez je uspelo vse pomembne naloge opraviti in rezultat so čudovite dišave za vsa dekleta in ženske, ki hočejo izstopati iz množice.

Poskusite parfume Selena Gomez, ki so lahko tudi idealno darilo zlasti za oboževalke slavne zvezde. Zagotovo pa bodo všeč tudi vsem, ki si niso ogledali nobenega filma s Seleno Gomez niti nikoli niso slišali njene glasbe.

celotno besedilo skrij besedilo

Menu
kličite 01 777 42 83 danes smo tu za Vas vse do 17. ure Cena dostave in način plačila