RYOR Depilation and Shaving

pripravek za upočasnitev rasti dlačic

RYOR Depilation and Shaving pripravek za upočasnitev rasti dlačic
RYOR Depilation and Shaving pripravek za upočasnitev rasti dlačic
RYOR Depilation and Shaving pripravek za upočasnitev rasti dlačic
100 ml
7,15

Koda: RYO1038 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri torek, 24. 7. 2018

Opis kozmetike RYOR Depilation and Shaving

Opis:

Pripravek za upočasnitev rasti dlačic Ryor Depilation je učinkovit pripravek, ki zmanjšuje rast neželenih dlačic na obrazu in po celotnem telesu. Vsebuje snovi, ki postopno slabijo mešičke dlačic, ki potem rastejo za do 40 % bolj počasi in so bolj slabi in svetli. Ti rezultati so bili potrjeni pri kliničnem testiranju izdelka na dermatološkem oddelku. Nežna krema Depilation je primerna za nego nog, rok, predela bikinija, kože nad zgornjo ustnico, dlačic znotraj nosu, dlačic na ušesih in drugih predelih kože, kjer je treba znižati rast dlačic. Krema je namenjena za vsakodnevno uporabo, redna in temeljita nega se resnično splača. Prve vidne rezultate boste opazili že po enem mesecu uporabe. Probleme z dlačicami pozna skoraj vsaka ženska. Njihovo odstranjevanje z depilacijo je boleče, britje kožo draži, ki je potem pordela in neprijetno srbi ter peče. Pripravek za upočasnitev rasti dlačic Depilation and Shaving lahko znatno upočasni rast dlačic, tako da se zmanjšuje pogostost britja ali depilacije. Krema je primerna tudi za moške, ki imajo probleme s prekomernim pojavom dlačic na telesu ali z dlačicami v nosu ali na ušesih. Znebite se dlačic in s tem tudi neprijetnih občutkov z enostavno uporabo kreme, ki upočasni njihovo rast. Odlični rezultati bodo kmalu potrdili, da ste se pravilno odločili!

Učinki:

  • slabi mešičke dlačic
  • upočasnjuje neželeno rast dlačic za do 40 %
  • po nanosu dlačice postopno slabijo in so svetlejše
  • pomirja razdraženo kožo, hrani in krepi

Tip kože:

Krema je primerna za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Kremo nanesite na kožo zjutraj ali zvečer ali lahko neposredno po britju in depilaciji. Nežno vtrite. Krema za upočasnitev rasti dlačic lahko nadomesti tudi delovanje pomirjevalnega balzama in razdraženo kožo po britju mehča in pomirja.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki RYOR

Ryor je češka naravna kozmetika, ki že od leta 1991 ponuja svojim strankam izredno kakovostne izdelke za nego celega telesa. Izdelki od blagovne znamke Ryor so bogati z naravnimi aktivnimi snovmi, ki koži nudijo vse, kar potrebuje za svoj zdravi in lepi videz. V ponudbi blagovne znamke Ryor boste našli izredno kakovostne izdelke za nego kože, telesa, las in tudi edinstvene pripravke za sončenje. Češko podjetje Ryor je bilo ustanovljeno z glavnim ciljem, in sicer uvesti na trg resnično kakovostno kozmetiko, ki bo visoko učinkovita in dostopna za vsakega. Podjetje se je kmalu začelo razraščati in trenutno svoje proizvode uvaža v več kot 20 držav sveta. V času svojega obstoja je blagovna znamka Ryor dobila mnoge narodne in mednarodne nagrade. Vsi proizvodi Rior razvijajo v lastnih laboratorijih. Podjetje svojih proizvodov ne testira na živalih. Vsi izdelki Ryor so odobreni in testirani s strani Državnega zdravstvenega urada v Pragi. Privoščite si resnično kakovostno nego s češko naravno kozmetiko Ryor!

Menu