Reach

Kozmetika Reach | Kompleksna ustna higiena danes zajema več korakov in prvi od njih je pravilno čiščenje zob z uporabo primerne zobne ščetke. Uporaba  pravilne tehnike ščetkanja in izbira kakovostne zobne ščetke predstavljata osnovo za zdrave in čiste zobe. Današnji trendi so naravno beli in čisti zobje ter dolgotrajno svež dah. Najboljše rezultate lahko dosežete z znižanjem tvorbe zobnih oblog in zobnega kamna, povečanjem odpornosti zob in vzdrževanjem zdravih dlesni. Na trgu je danes na srečo cela vrsta pripomočkov in pripravkov, ki vam lahko znatno pomagajo.

Gigant na trgu z zdravstvenimi pripravki, podjetje Johnson & Johnson, ima tudi svoj kompletni program nege ustne votline, v katerega spadajo tudi: zobne ščetke in dentalne nitke Reach, ustne vode Listerine in belilne zobne paste Rembrandt. Znamka zobnih ščetk Reach spada med najbolj znane in hkrati najbolj kakovostne blagovne znamke na trgu. Posebno oblikovanje ročajev, glav in samotnih ščetin je iz njenih zobnih ščetk naredilo najboljša orodja za vsakodnevno nego zob. Na voljo so ščetke z različno trdoto ščetin in različne vrste ščetk. Na primer Listerine Reach Total Care odpravlja zobne obloge do 96% na težko dostopnih predelih. Listerine Reach Interdenta je pripravljena skrbeti z maksimalnim učinkom za medzobne prostore. Listerine Reach Total Care Sensitive bodo cenili vsi, ki potrebujejo ščetkati zobe nežno, temveč hkrati učinkovito.

Zobje rastejo v naravnem kontaktu in prav medzobni prostori predstavljajo kritično mesto, kjer se kopičijo zobne obloge in lahko povzročajo zobno gnilobo ali bolezen dlesni. Kljub temu, da uporabljate zobno ščetko, katere ščetine so prilagojene za nego medzobnih prostor, podprite maksimalno nego svojih zob tudi z uporabo dentalnih nitk. Zobna nitka Reach Dental Floss učinkovito odstranjuje ostanke hrane, čisti medzobne prostore in odpravlja obloge. Vsebnost fluorida deluje prijazno na zobno sklenino in mentolen okus je vir svežine.

Kako pravilno čistiti zobe? Tehnika ščetkanja, ki je varna za vaše zobe in dlesni: Zobno ščetko držite približno pod kotom 45 stopinj glede na zobe in ščetkajte z majhnimi krožnimi gibi okoli dlesni. Nato nadaljujte z nežnimi potegi od zgoraj dol za čiščenje zgornjih zob in od spodaj navzgor za čiščenje spodnjih zob. Za maksimalno očiščenje zob uporabite dentalno nitko in na koncu splaknite usta z ustno vodo.

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke Reach.

Menu