Posebni popusti

Izdelki v tej posebni ponudbi imajo nekatere pomanjkljivosti, zaradi katerih jih ni mogoče prodajati z normalnim sortimentom. Gre za izdelke, ki so bili uprabljani za fotografiranje, zato imajo poškodovan celofan, poškodovano embalažo, kar je nastalo pri prevozu ali pri ravnanju v skladiščih ali kažejo manjše vizualne napake, brez vpliva na kakovost samega izdelka. V detajlu vsakega izdelka najdete podrobno informacijo o stanju blaga. Te izdelke imajo popolno jamstvo, razen navedenih napak.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Izberite blagovno znamko

12 3 178

 • Calvin Klein Obsession for Mendeo sprej za moške 152 g

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: CAK8365

  12,95 €
  Popust: 1,15 €

 • Roccobarocco White For Womenlosjon za telo za ženske 250 ml

  Malo pomečkana škatla Obseg izdelka: 100 % Koda: RBC0211

  23,28 €
  Popust: 1,92 €

 • Mancera Black Intensitive Aoudparfumska voda uniseks 60 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MCR0346

  61,54 €
  Popust: 3,46 €

 • Dolce & Gabbana The One Sport for Menlosjon za po britju za moške 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: DOG4129

  42,06 €
  Popust: 3,84 €

 • Demeter White Bouquetkolonjska voda uniseks 120 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: DEM0062

  27,90 €
  Popust: 2,30 €

 • Hugo Boss Boss No.6 Bottled Intensetoaletna voda za moške 50 ml

  Brez celofana Obseg izdelka: 100 % Koda: HUG7526

  Več informacij

  Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Intense je intenzivna začimbna dišava za modernega moškega, ki živi svoje življenje v polnosti in je hkrati z nogami trdno na tleh. Dišava se uspešno pridužuje legendarni Boss No.6 Bottled. Obraz te dišave je priljubljeni hollywoodski igralec Gerard Butler. Sestava dišave Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Intense je zelo elegantna in privlačna. Pozornost vseh žensk najprej pritegnejo sveži toni limone, zavite v razburljive cvetove pomarančevca. Vse dopolnjuje osvežujoča bergamotka. Začimbne srčne note v sebi skrivajo intenzivne tone cimeta in akorde možatih nageljnovih žbic ter pelargonijo in palisander. Bazo sestavljajo lesni toni oljke, očarljiva cedrovina ter eksotična sandalovina. Dišava v sebi na popoln način ujema nasprotja in se tako odlično prilagodi vsakemu vašemu slogu.

  36,81 €
  Popust: 2,69 €

 • Montale So Flowersparfumska voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MNT2282

  Več informacij

  Montale So Flowers je cvetlična dišava za ženske. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne zlasti zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune očarljive zgodovine, ponuja čar čudovitega šopka rož. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi So Flowers občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Parfumska voda So Flowers predstavlja dišeče tone perunike, ylang-ylanga, jasmina, absoluta vrtnice in hijacinte, vse to pa »leži« na čutni bazi mošusa. Celotna sestava izraža močan čar in delikatnost celovite cvetlične strani, njen temelj pa še poudari privlačnost. Aroma nežno pudraste elegantne perunike, globoko zelene hijacinte, opojno sladkega jasmina, eksotičnega ylang-ylanga in na koncu brezčasne lahkotnosti ter svežine priljubljene vrtnice se čudovito meša v popolnoma uglašeno ter celovito harmonijo. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montale je tudi parfum So Flowers narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Neverjetno privlačna parfumska voda Montale So Flowers ustvarja okrog svoje uporabnice harmonijo privlačnosti in nevsiljive čutnosti. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril parfum, ki je zelo ženski in privlačen ter mu hkrati ne manjkata brezčasnost in eleganca. Na dišavo Montale So Flowers ne boste nikoli pozabili, tako kot ne na žensko, ki uporablja ta parfum. Parfumska voda So Flowers je primerna za celo leto, najbolje pa se izrazi v toplejših mesecih. Gre za idealen dnevni parfum, ki uporabnici s svojo nežnostjo in globino razjasni prav vsak dan. Montale So Flowers bo za vselej pritegnil ženske, ki imajo rade cvetlično dišavo, zlasti v domiselnih sestavah. To parfumsko vodo bi morala preizkusiti tudi vsaka dama, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo. Poleg osupljivih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru So Flowers s poudarjeno čudovito izrazito rožnato barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izvirno izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov. Montale So Flowers – čudovit šopek rož z dotikom čutnega mošusa.

  83,66 €
  Popust: 6,34 €

 • Etat Libre d'Orange Je Suis Un Hommeparfumska voda za moške 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: ELD0204

  95,62 €
  Popust: 5,38 €

 • La Sultane de Saba Champaka Fleurs Tropicalesparfumska voda uniseks 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 98 % Koda: LSL0026

  59,01 €
  Popust: 4,99 €

 • Amouage Honourparfumska voda za ženske 3 x 10 ml (3x polnilo)

  Brez celofana Obseg izdelka: 100 % Koda: AMU4120

  Več informacij

  Prestižna parfumska voda za ženske Amouage Honour predstavlja dramatično ljubezensko zgodbo, ki je pripoved šopka, narejenega iz najlepših rož. Damsko dišavo Honour je navdihnila zgodba o resnici, lepoti, pesniški ljubezni in trpljenju Madame Butterfly. Pretresljiva zgodba, še tako živa med generacijami, je skrita v damski parfumski vodi Amouage Honour, ki s pomočjo cvetja zajema vse odtenke romantične ljubezni. Ta zelo bogato razkošen šopek je narejen iz tuberoze, ki predstavlja stalno nevarnost, iz očarljivega jasmina, ki simbolizira zvestobo, gardenije, ki pooseblja skrivno ljubezen, in šmarnice, ki predstavlja čisto srce. Izrazita aroma koriandra pomeni nedolžnost. Ta zgodba, pripovedovana skozi cvetje, je polna dramatičnosti, čustev in žalosti. Zaključek pa sestavljata kadilo in usnje. Te esence skupaj simbolizirajo tragičen konec legendarne romantične zgodbe. Prelepa steklenička, izdelana iz belega kristalnega stekla, simbolizira žalost, nedolžnost in idejo večnosti. Pokrovček stekleničke ima zlato barvo in je opremljen s kristalom Swarovski. Pretresljiva parfumska voda Amouage Honour je primerna za strastne ženske z romantično dušo, ki se ne boji pokazati svojih občutkov. Lepota in bolečina ljubezni, utelešena v tej dišavi, vas bo popolnoma očarala in spomnila, kako pomembno je doživljati svojo strast v vsej veličini.  

  70,64 €
  Popust: 5,76 €

 • Etienne Aigner Debut by Nightparfumska voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: AIG0183

  30,21 €
  Popust: 2,69 €

 • Montale Wood & Spicesparfumska voda za moške 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MNT2872

  Več informacij

  Montale Wood & Spices je orientalska lesno začinjena dišava za moške. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine, predstavlja kombinacijo dragocenega lesa z začimbo in s kadilom. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Wood & Spices občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Parfumska voda Montale Wood & Spices je popolnoma nova razlaga brezčasne kombinacije pri moških dišavah – združitve lesa in začimbe. Z bolj preprosto dišečo sestavo je znamka Montale spet dokazala, kako enkratno zna priti na trg z mejnimi rešitvami pri iskanju zanimivih načinov, kako znova in znova presenetiti stranke. Sestava Montale Wood & Spices vsebuje akorde agarovine in sandalovine, vetiverja ter kadila s ščepcem začimb. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Wood & Spices narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Montale Wood & Spices je hkrati profesionalen in privlačen. Dišava te parfumske vode očara z mešanico svežine in globine. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril zelo sodoben in izviren parfum na visoki ravni ter z lahkotno eleganco. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Wood & Spices narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Montale Wood & Spices je primeren za dnevno in večerno uporabo, in to vse leto. Za vselej bo pritegnil ljubitelje kombinacije lesa in začimb, klasiko pri moških dišavah, vendar v novi, presenetljivi obliki. To parfumsko vodo bi moral preizkusiti tudi vsakdo, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo. Poleg osupljivih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Wood & Spices s poudarjeno svetlo kovinsko srebrno barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izvirno izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov. Montale Wood & Spices – klasična moška dišava lesa in začimb v očarljivi novi obliki.

  76,24 €
  Popust: 5,76 €

 • Bill Blass Basic Blackkolonjska voda za ženske 100 ml

  Poškodovan celofan Obseg izdelka: 100 % Koda: BIB0715

  17,25 €
  Popust: 1,15 €

12 3 4 5 178 Drugih 15 Nahoru