Posebni popusti

Izdelki v tej posebni ponudbi imajo nekatere pomanjkljivosti, zaradi katerih jih ni mogoče prodajati z normalnim sortimentom. Gre za izdelke, ki so bili uprabljani za fotografiranje, zato imajo poškodovan celofan, poškodovano embalažo, kar je nastalo pri prevozu ali pri ravnanju v skladiščih ali kažejo manjše vizualne napake, brez vpliva na kakovost samega izdelka. V detajlu vsakega izdelka najdete podrobno informacijo o stanju blaga. Te izdelke imajo popolno jamstvo, razen navedenih napak.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Izberite blagovno znamko

12 3 138

 • Mancera Black Intensitive Aoudparfumska voda uniseks 60 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MCR0346

  61,57 €
  Popust: 3,43 €

 • Yves Saint Laurent L´Hommelosjon za po britju za moške 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: YSL4321

  43,61 €
  Popust: 4,19 €

 • Montale So Flowersparfumska voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MNT2282

  Več informacij

  Montale So Flowers je cvetlična dišava za ženske. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne zlasti zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune očarljive zgodovine, ponuja čar čudovitega šopka rož. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi So Flowers občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Parfumska voda So Flowers predstavlja dišeče tone perunike, ylang-ylanga, jasmina, absoluta vrtnice in hijacinte, vse to pa »leži« na čutni bazi mošusa. Celotna sestava izraža močan čar in delikatnost celovite cvetlične strani, njen temelj pa še poudari privlačnost. Aroma nežno pudraste elegantne perunike, globoko zelene hijacinte, opojno sladkega jasmina, eksotičnega ylang-ylanga in na koncu brezčasne lahkotnosti ter svežine priljubljene vrtnice se čudovito meša v popolnoma uglašeno ter celovito harmonijo. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montale je tudi parfum So Flowers narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Neverjetno privlačna parfumska voda Montale So Flowers ustvarja okrog svoje uporabnice harmonijo privlačnosti in nevsiljive čutnosti. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril parfum, ki je zelo ženski in privlačen ter mu hkrati ne manjkata brezčasnost in eleganca. Na dišavo Montale So Flowers ne boste nikoli pozabili, tako kot ne na žensko, ki uporablja ta parfum. Parfumska voda So Flowers je primerna za celo leto, najbolje pa se izrazi v toplejših mesecih. Gre za idealen dnevni parfum, ki uporabnici s svojo nežnostjo in globino razjasni prav vsak dan. Montale So Flowers bo za vselej pritegnil ženske, ki imajo rade cvetlično dišavo, zlasti v domiselnih sestavah. To parfumsko vodo bi morala preizkusiti tudi vsaka dama, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo. Poleg osupljivih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru So Flowers s poudarjeno čudovito izrazito rožnato barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izvirno izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov. Montale So Flowers – čudovit šopek rož z dotikom čutnega mošusa.

  89,72 €
  Popust: 6,28 €

 • La Sultane de Saba Champaka Fleurs Tropicalesparfumska voda uniseks 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 98 % Koda: LSL0026

  59,05 €
  Popust: 4,95 €

 • Penhaligon's Juniper Slingtoaletna voda uniseks 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 98 % Koda: PEH0545

  54,19 €
  Popust: 5,71 €

 • Jaguar Classic Blackdarilni set II.

  Malo pomečkana škatla Obseg izdelka: 100 % Koda: JAG0265

  26,92 €
  Popust: 2,28 €

 • Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabriatoaletna voda uniseks 150 ml

  Brez celofana Obseg izdelka: 100 % Koda: ADP0858

  88,84 €
  Popust: 8,38 €

 • Shanghai Tang Gold Lilyparfumska voda za ženske 60 ml

  Brez celofana Obseg izdelka: 100 % Koda: STG0032

  75,96 €
  Popust: 9,52 €

 • Hermès Voyage d´Hermesdarilni set IV.

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: HER1381

  Več informacij

  Hermes Voyage d´Hermes je sveža začinjena dišava, ki je namenjena za mlade moške in ženske. Ne bojte se iztopati iz množice. Prepustite se edinstvenemu parfumu Voyage d´Hermes. Parfum bodo cenili predvsem energični moški. Postanite uspešen in vreden občudovanja! Osvežilni citrusi, izbrane začimbe in bergamotka vas napolni s pozitivno energijo. Kasneje začutite prijeten vonj čaja, cvetov in hediona. Zaključek dišave vsebuje edinstvene esence belega lesa in mošusa, ki pomiri vaše telo. Parfumi Hermes so zelo priljubljeni med ljudmi z mladostnim duhom. Njihova sveže in elegantne dišave poudarjajo edinstven slog vsakega človeka. Uniseks parfum Voyage d´Hermes združuje sladek cvet ženskosti s svežimi citrusnimi toni moškosti. Zaradi tega je priljubljen predvsem med mladimi ljudmi, ne glede na spol.

  76,19 €
  Popust: 5,71 €

 • M. Micallef Pure Extremeparfumska voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MIC0760

  200,87 €
  Popust: 17,13 €

 • Shiseido Zen for Mentoaletna voda za moške 50 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: SHI2239

  Več informacij

  Shiseido Zen for Men je moderen parfum, ki je za svoj motiv izbral nekompromisno čutnost in prefinjenost. Namenjen je predvsem za moške, ki živijo s polno žlico v vsakem trenutku in se veselijo prihodnosti. Izdelan je za moške, ki so jim všeč nove stvari, se ne bojijo izzivov in ne marajo, ko se morajo prilagoditi drugim. Takšen tip moškega hoče biti pripravljen v vsaki situaciji in daja vedno najboljše od sebe. Parfum Zen for Men mu lahko pomaga kot ena od pobud, ki ga motivirajo. Dodaja mu svežino in poudarja njegovo izjemnost, kar ne ostane neopaženo. Na ta način pridobiva moč in motivacijo na poti do svojih ciljev. Dišavo lahko karakteriziramo kot lesno in okrašeno z aromo eksotičnega sadja. V zgornjih notah boste našli bergamotko in Kinkanu (vrsta pomaranče), ki jo podpirajo iskraste sadne esence Nashi (vrsta hruške). Srce parfuma sestaja iz rododendrona in muškatnega oreška. Osnovo ustvarja zelo moški ton usnja in pačulija.

  30,85 €
  Popust: 3,05 €

 • Montale Aoud Cuir d'Arabieparfumska voda za moške 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MNT2792

  Več informacij

  Montale Aoud Cuir dArabie je orientalska dišava za moške z izrazitimi akordi lesa oud in usnja. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne predvsem zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine, ponuja priljubljeno dišavo lesa oud v osupljivi navezavi z usnjem in drugimi akordi v bogati in globoki sestavi. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Aoud Cuir d’Arabie občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Ena od glavnih dišavnih sestavin parfumske vode Aoud Cuir d’Arabie je Pierru Montaleju ljub les drevesa aquilaria, ki se imenuje orlov les, agarov les, oud, ali aoud ali (v arabščini) oudh. To je očarljiva surovina s smolnato aromo, najdražji les na svetu, ki se že stoletja uporablja za izdelavo kadila in (predvsem arabskih) parfumov. Ta resnično kraljevska sestavina je včasih poimenovana tudi »tekoče zlato« ali »les bogov«. Dišavna sestava parfumske vode Montale Aoud Cuir dArabie je sestavljena iz akordov tobaka, usnja, breze in lesa oud, ki ima tu možnost, da v polnosti izrazi svoj prečudovit značaj, poln moči in mehkobe. Kombinacija tobaka, suhih usnjatih tonov in dimnih not zgorelega lesa ustvarja ostro in močno odprtje. Celotna aroma se postopoma ublaži, vendar še vedno ostaja intenzivna, suha in izrazita. Pikantna bogata dišava Aoud Cuir dArabie z močno živalsko čutnimi odtenki je popolna izbira za ljubitelje izrazitih usnjatih dišav. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril izjemno zapeljiv parfum, v katerem kliče po pozornosti predvsem mojstrsko uporabljen akord usnja. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montale je tudi parfum Aoud Cuir d’Arabie narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Montale Aoud Cuir dArabie je primeren za uporabo vse leto, čez dan in zvečer. Ta parfumska voda bo za vselej pritegnila moške z močno osebnostjo, ljubitelje izrazitih usnjatih dišav, ki lahko poudarijo njihov značaj ter jim pomagajo pritegniti pozornost. Preizkusiti bi jo moral vsakdo, ki ceni resnično kakovost. Poleg krasnih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Aoud Cuir d’Arabie s poudarjeno atraktivno temno kovinsko barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov. Montale Aoud Cuir dArabie – dišava usnja, tobaka, breze in lesa oud v izraziti, značaja polni sestavi.

  85,15 €
  Popust: 6,85 €

 • Amouage Interludeparfumska voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 98 % Koda: AMU4035

  Več informacij

  Damska parfumska voda Amouage Interlude ujame hiter trenutek, ko se ustavite sredi kaosa in nereda. Dan za dnem, v primežu obveznosti, ciljev in načrtov, smo izgubljeni v ponavljanju. Sredi zgodbe našega življenja smo obdani s kaosom in naglico. Spet in spet. Na sceno v obliki nepremagljive damske dišave Amouage Interlude prihaja nenaden in dramatičen trenutek, ko se ustavimo! Ta zelo kontrastna in zapeljiva dišava simbolizira povezanost s samim seboj ter iskanje notranjega ravnovesja. Na samem začetku dišave Interlude vas ta obda s svežo esence agrumov, ki jih nasprotno dopolnjuje topli ingver. Ta orientalski začetek nato nadaljuje igro z občutljivo opojnim kadilom in magičnimi cvetovi pomarančevca. Svilene vrtnice sproščajo svoje esence v meglici aromatičnega jasmina, kar poveča naravni čar vaše osebnosti. Redek les agar se snubi z nežnimi notami čistega hrastovega maha, velik del dragocenega mošusa v kombinaciji z vaniljo pa ustvari čutno piko na i. Nenavadna parfumska voda Amouage Interlude je polna čustev, strasti in v sebi mojstrsko povezuje nasprotja. Ženska, ki diši po dišavi Interlude, je zelo zapeljiva, privlačna in za svoje okolje nenavadno očarljiva. V trenutku, ko se kaos in nered prepleteta z nenadnimi trenutki harmonije, nastane sreča, ki je rezultat človekovega premagovanja ovir. Ta nenavadna dišava je do roba napolnjena z magično močjo trenutka in v sebi popolnoma združuje očitna življenjska nasprotja. Svoji uporabnici krepi občutek sreče in pušča na njeni koži čar prave harmonije.  

  184,68 €
  Popust: 11,42 €

 • Mandarina Duck All Of Me For Hertoaletna voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 98 % Koda: MDU0099

  22,92 €
  Popust: 2,28 €

 • Lacoste Originaltoaletna voda za moške 100 ml

  Brez celofana Obseg izdelka: 100 % Koda: LAC2253

  54,77 €
  Popust: 3,43 €

12 3 4 5 138 Drugih 15 Nahoru