Posebni popusti

Izdelki v tej posebni ponudbi imajo nekatere pomanjkljivosti, zaradi katerih jih ni mogoče prodajati z normalnim sortimentom. Gre za izdelke, ki so bili uprabljani za fotografiranje, zato imajo poškodovan celofan, poškodovano embalažo, kar je nastalo pri prevozu ali pri ravnanju v skladiščih ali kažejo manjše vizualne napake, brez vpliva na kakovost samega izdelka. V detajlu vsakega izdelka najdete podrobno informacijo o stanju blaga. Te izdelke imajo popolno jamstvo, razen navedenih napak.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

 • Parfumi
 • Posebni popusti

Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Izberite blagovno znamko

Pokaži več …

12 3 117

 • Mancera Black Intensitive Aoudparfumska voda uniseks 60 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MCR0346

  63,45 €
  Popust: 3,55 €

 • Yves Saint Laurent L´Homme Sporttoaletna voda za moške 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: YSL5003

  83,20 €
  Popust: 6,70 €

 • Montale So Flowersparfumska voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MNT2282

  Več informacij

  Montale So Flowers je cvetlična dišava za ženske. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne zlasti zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune očarljive zgodovine, ponuja čar čudovitega šopka rož. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi So Flowers občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Parfumska voda So Flowers predstavlja dišeče tone perunike, ylang-ylanga, jasmina, absoluta vrtnice in hijacinte, vse to pa »leži« na čutni bazi mošusa. Celotna sestava izraža močan čar in delikatnost celovite cvetlične strani, njen temelj pa še poudari privlačnost. Aroma nežno pudraste elegantne perunike, globoko zelene hijacinte, opojno sladkega jasmina, eksotičnega ylang-ylanga in na koncu brezčasne lahkotnosti ter svežine priljubljene vrtnice se čudovito meša v popolnoma uglašeno ter celovito harmonijo. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montale je tudi parfum So Flowers narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Neverjetno privlačna parfumska voda Montale So Flowers ustvarja okrog svoje uporabnice harmonijo privlačnosti in nevsiljive čutnosti. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril parfum, ki je zelo ženski in privlačen ter mu hkrati ne manjkata brezčasnost in eleganca. Na dišavo Montale So Flowers ne boste nikoli pozabili, tako kot ne na žensko, ki uporablja ta parfum. Parfumska voda So Flowers je primerna za celo leto, najbolje pa se izrazi v toplejših mesecih. Gre za idealen dnevni parfum, ki uporabnici s svojo nežnostjo in globino razjasni prav vsak dan. Montale So Flowers bo za vselej pritegnil ženske, ki imajo rade cvetlično dišavo, zlasti v domiselnih sestavah. To parfumsko vodo bi morala preizkusiti tudi vsaka dama, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo. Poleg osupljivih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru So Flowers s poudarjeno čudovito izrazito rožnato barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izvirno izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov. Montale So Flowers – čudovit šopek rož z dotikom čutnega mošusa.

  80,50 €
  Popust: 6,50 €

 • John Varvatos John Varvatostoaletna voda za moške 75 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: JVA2521

  Več informacij

  Luksuzna lesna dišava John Varvatos John Varvatos je ustvarjena za elegantnega karizmatičnega moškega, ki je občudovan. Edinstveni toni parfuma John Varvatos vas zavijejo v zapeljive tone, ki poudarijo privlačno stran vaše osebnosti. S to dišavo se boste počutili samozavestni ob vseh priložnostih. Najprej vas prevzamejo sladki toni igrivih sliv, ki ji dopolnjujejo delikaten cimet, zapeljive fige, sočna limeta in edinstven tamarind. Nasprotujoče note pikantnega popra se združujejo z omamljivim koriandrom. Vznemirljivi toni usnja in eksotične sandalovine poudarijo vašo čutnost. Ta nezamenljiva dišava za moške je izredno primerna za jesensko in zimsko obdobje. Parfum pooseblja vse ideale blagovne znamke John Varvatos. Ekskluzivna dišava za moške John Varvatos John Varvatos je bila ustvarjena za močnega, samozavestnega in hkrati občutljivega moškega, ki si prizadeva avtentičnost in individualnost. Parfum popolnoma uteleša energijo, ki obvladuje naše življenje. Dišava John Varvatos vam doda pogum, odločilnost in moč, da lahko sledite svojim ciljem.

  30,75 €
  Popust: 3,15 €

 • Rihanna Roguedarilni set II.

  Opraskana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: RIH0334

  27,84 €
  Popust: 2,76 €

 • Calvin Klein Eternity Intenseparfumska voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: CAK9392

  35,46 €
  Popust: 3,94 €

 • Playmobil Super4 Genedarilni set I.

  Malo pomečkana škatla Obseg izdelka: 100 % Koda: PLO0002

  42,16 €
  Popust: 3,94 €

 • Perry Ellis 360°toaletna voda za moške 100 ml

  Brez škatlice Obseg izdelka: 100 % Koda: PER0602

  22,04 €
  Popust: 2,36 €

 • Acqua dell' Elba Arcipelago Womenparfumska voda za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: ACE0208

  69,12 €
  Popust: 7,88 €

 • Ralph Lauren The Big Pony Woman 4 Purpletoaletna voda za ženske 50 ml

  Poškodovan celofan Obseg izdelka: 100 % Koda: RAL1592

  Več informacij

  .

  39,85 €
  Popust: 3,55 €

 • Montale Crystal Flowersparfumska voda uniseks 100 ml

  Brez celofana Obseg izdelka: 99 % Koda: MNT3046

  Več informacij

  Montale Crystal Flowers je orientalska cvetlična dišava za ženske in moške z izrazitim akordom vrtnice. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne zlasti zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune očarljive zgodovine, ponuja blago in čutno dišavo z osvežujočimi toni. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Crystal Flowers občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale, vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Dišavna sestava parfumske vode Montale Crystal Flowers je sestavljena iz akordov mandarine, vrtnice, irisa, jantarja in mošusa. Vrtnice iz maroške doline Dades in osvežujoča italijanska mandarina se povezujejo s svetlim mošusom, irisom ter drugimi akordi v čudovito nežni in čutni aromi, ki združuje dominantno stran vrtnice z mošusom ter ostalimi cvetličnimi in citrusovimi vidiki. Rezultat je zelo prijetna, bogata in istočasno delikatna dišava, čudovita ter neobičajna. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfumska voda Crystal Flowers narejena iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril neobičajno orientalsko interpretacijo dišave vrtnice, ki si vsekakor zasluži pozornost in občudovanje. Parfumska voda Montale Crystal Flowers je primerna za celoletno uporabo, podnevi in zvečer, najbolj pa se njena osvežilna stran izrazi v toplejših mesecih. Za vselej bo pritegnila ženske in moške, ki imajo radi dišavo vrtnice, še posebej v orientalski sestavi z veliko mero nežnosti ter s čutnim in osvežujočim pridihom. To parfumsko vodo bi moral preizkusiti vsakdo, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo. Poleg prelepih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami vsi parfumi znamke Montale navdušijo tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Crystal Flowers s poudarjeno bleščečo prijetno svetlo rožnato barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov. Montale Crystal Flowers – nežna, čutna in osvežujoča dišava vrtnice v orientalski sestavi.

  76,51 €
  Popust: 7,49 €

 • Jaguar Imperialtoaletna voda za moške 100 ml

  Brez celofana Obseg izdelka: 99 % Koda: JAG0333

  15,32 €
  Popust: 1,58 €

 • Lancôme Tresor L'Eau de Parfum Lumineuseparfumska voda za ženske 30 ml

  Malo pomečkana škatla Obseg izdelka: 100 % Koda: LAM6755

  48,35 €
  Popust: 3,55 €

 • Puma Yellow Womantoaletna voda za ženske 90 ml

  Brez škatlice Obseg izdelka: 100 % Koda: PUM3129

  26,54 €
  Popust: 2,36 €

 • Bois 1920 Agrumi Amari di Siciliatoaletna voda uniseks 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 98 % Koda: BOS0302

  111,51 €
  Popust: 7,49 €

 • Bond No. 9 Midtown Broadway Niteparfumska voda za ženske 50 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 98 % Koda: BON0557

  118,81 €
  Popust: 7,09 €

 • Amouage Honourdarilni set II.

  Brez škatlice Obseg izdelka: 100 % Koda: AMU4013

  211,49 €
  Popust: 19,71 €

 • Burberry Brit Splashdarilni set I.

  Manj vsebine Obseg izdelka: 98 % Koda: BUR6434

  43,35 €
  Popust: 3,55 €

12 3 4 5 117 Pokaži več Nahoru

Menu