Posebni popusti

Izdelki v tej posebni ponudbi imajo nekatere pomanjkljivosti, zaradi katerih jih ni mogoče prodajati z normalnim sortimentom. Gre za izdelke, ki so bili uprabljani za fotografiranje, zato imajo poškodovan celofan, poškodovano embalažo, kar je nastalo pri prevozu ali pri ravnanju v skladiščih ali kažejo manjše vizualne napake, brez vpliva na kakovost samega izdelka. V detajlu vsakega izdelka najdete podrobno informacijo o stanju blaga. Te izdelke imajo popolno jamstvo, razen navedenih napak.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

 • Parfumi
 • Posebni popusti

Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Blagovna znamka

Pokaži več …

12 3 257

 • Moschino Forevertoaletna voda za moške 100 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: MOS01479

  Več informacij

  Moschino Forever je začimbno-lesna dišava za moške. Novost iz leta 2011 vas bo dobila s svojim nabojem in igrivo naravo. Parfum Forever se je pustil inspirirati z zabavno modo iz delavnice blagovne znamke Moschino. Dišava je namenjena za modernega in svobodomiselnega moškega, ki priznava unikatni življenjski slog. Skočite v val zabave in se prepustite toku svežine in moči. S parfumom Forever boste za vedno mladi in se ne boste nikoli dolgočasili. Izraziti spoj zvezdastega janeža, kumkvata in bergamotke bo prebudil vaše misli in vam osvežil telo. Pozneje se bodo odprli nežni delikatni toni popra, fižola tonke in žajblja, ki vas bodo oblekli v edinstveni stil. Klasična topla osnova iz mošusa in sandalovine se bo zasidrala na vaši koži tako lahko, da je skoraj ne boste opazili. Za prijetno dolgo časa boste dobili pridih optimističnega zapeljivca z edinstvenim pogledom na svet! Parfumi Moschino ustvarjajo posebno pot zaradi svoje igrive, malce nore mode, ki se včasih znajde tudi v dišavah. Naj vas ne odvrnejo samosvoje in izvirne škatlice parfumov. Drugi del elegantnih kompozicij si lahko zase nabavijo tudi pravi karizmatični gospodje in očarljive dame. Parfum Moschino spada v prvo skupino dišav. Navdušil bo predvsem mladostne moške, ki se radi zabavajo. Zaljubite se v občutek svobode in edinstvenih trenutkov optimizma in dobrega razpoloženja. Z dišavo Forever boste vedno mladi in zabavni!

  48,23 €
  Popust: 3,67 €

 • Mugler A*Mendeo sprej za moške 125 ml (brez škatlice)

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: THM04077

  Več informacij

  Odišavljen deo sprej Mugler A*Men A*Men je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

  26,88 €
  Popust: 2,32 €

 • Bath & Body Works Men Teakwoodkolonjska voda za moške 100 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: BBO1033

  Več informacij

  Kolonjska voda Bath & Body Works Men Teakwood je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva.lesna dišavaza sodobnega samozavestnega moškegaza vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

  31,81 €
  Popust: 3,09 €

 • Yankee Candle Snowflake Cookiečajna sveča 12 x 9,8 g

  Umazana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: YAC04049

  Več informacij

  Pomembno opozoriloIzdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne na visoke temperature. Če je dolžina stenja daljša od 5 mm, ga obrežite. Prepričajte se, da je sveča/vosek dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov oziroma virov toplote (TV, radiatorji). Goreče sveče/voska ne premikajte. Hranite izven dosega otrok in domačih živali. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati. UporabaGoreče sveče/voska nikoli ne puščajte brez nadzora niti v bližini lahko vnetljivih predmetov. Med gorečima svečama je potrebno pustiti vsaj 20 cm praznega prostora. Sveče ne puščajte goreti neprekinjeno več kot 4 ure. Goreče sveče ne nagibajte. Ne pustite, da bi se plamen dotikal stene posodice. Ko je nivo sveče nižji od 1 cm, jo upihnite. Sveče nikoli ne pustite zgoreti povsem do dna. Svečo ugasnite tako, da vanjo rahlo pihnete.

  8,10 €
  Popust: 0,77 €

 • Paco Rabanne XS pour Hommedeo sprej za moške 150 ml

  počen pokrovček Obseg izdelka: 100 % Koda: PAR08134

  21,17 €
  Popust: 1,93 €

 • Brut Brutkolonjska voda za moške 750 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: FBG00707

  Več informacij

  Brut Brut je nenavadno osvežilna moška dišava, ki jo bodo cenili vsi moderni in dinamični moški. Parfum se skriva v edinstveni steklenički, ki vas bo takoj očarala! Dišava Brut ima v sebi naboj prefinjenosti in je oda samozavestni in ponosni moškosti. Sam uvod dišave Brut Brut se odpira s svežim zvezdastim janežem, omamno baziliko, privlačno bergamotko in sočno limono. Magični cvetovi pomarančevca se odlično prepletajo s svileno sivko. V srcu se nahahajo zapeljive esence opojne geranije, jasmina in eksotičnega ylang-ylanga. Zanimiv zaključek dišave je sestavljen iz tople sandalovine, fižola tonke in razburljive vanilije. Edistveni kumarin se odlično dopolnjuje z nežnim mahom in eksotičnim pačulijem, ki se zaključi z osvežujočo aromo vetiverja. Ta luksuzni moški parfum blagovne znamke Brut lahko nosite ves dan. Moški, ki uporablja dišavo Brut, je veličasten in nenavadno privlačen. Moški parfum Brut Brut odlično odraža vašo notranjost in izpostavi vse vaše prednosti. Naj vas spremlja čutna dišava Brut! Ta parfum boste vzljubili tako vi kot tudi vaša okolica!

  31,19 €
  Popust: 2,71 €

 • Bond No. 9 Uptown Riverside Driveparfumska voda za moške 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: BON0810

  Več informacij

  lesna dišavaza sodobnega pustolovcaza uporabo vsak dan

  159,51 €
  Popust: 11,59 €

 • Culti Stilearoma difuzor s polnilom 500 ml veliko pakiranje (Aramara)

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: CUL0596

  Več informacij

  Uporaba1. Odvijte pokrov.2. V steklenico vstavite palčke in jih razporedite. Palčke delujejo kot stenj, ki vpija vonj in ga postopoma sprošča v zrak. Moč vonja lahko uravnavate s količino palčk v difuzorja arome.3. Difuzor namestite na stabilno površino, da ne pride do neželenega razlitja vsebine. Ne odlagajte na polakirane ali plastične površine. Vonj se obdrži tudi do nekaj tednov. Pomembno opozoriloHranite izven dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splahujte z vodo. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.

  68,82 €
  Popust: 6,18 €

 • Estée Lauder Amber Mystiqueparfumska voda uniseks 100 ml

  Poškodovan celofan Obseg izdelka: 100 % Koda: EST05279

  Več informacij

  Uniseks parfumska voda Estee Lauder Amber Mystique je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.orientalska dišavauniseks dišava – za moške in za ženskeza večerne dogodke in posebne priložnosti

  69,22 €
  Popust: 6,18 €

 • Montale Aoud Lagoonparfumska voda uniseks 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MNT03288

  Več informacij

  Aoud Lagoon je cvetlična lesna dišava za ženske in moške iz portfelja francoske blagovne znamke parfumov Montale, posebne predvsem zaradi svoje ljubezni do dišav orienta in Arabije ter njune čarobne zgodovine. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Aoud Lagoon občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Montale Aoud Lagoon predstavlja osvežujočo in istočasno delikatno sladko kombinacijo belih cvetov z redkim lesom in sadjem. Izvirna, osvežujoča ter blago sladka parfumska voda Montale Aoud Lagoon svojega uporabnika popelje na intimno pot vonjav, ki vam bo, kot obljubljajo predstavniki znamke, pomagala odkriti notranjo moč. Rezultat je nezamenljiva aroma, ki ji ne manjka svežine, mehkobe, čutnosti in pridiha elegance. Dišavo parfumske vode Montale Aoud Lagoon v zgornjih notah odpirajo akordi oljkovca (osmanthus) in sicilijanske mandarine. V srčnih notah zadišita gardenija in lotos, bazne note pa sestavljajo toni haitijskega vetiverja, paragvajskega lesa gvajaka in mahu. Skupna aroma, ki popolnoma uravnoteženo povezuje lesne in bele cvetlične elemente z ostalimi cvetličnimi, sadnimi in citrusovimi vidiki, je sveža in sladka, blaga in čutna ter polna svetlosti v uvodu ter elegance v bazi. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika. Pierre Montale je ustvaril parfum, ki združuje orient z zahodom v dišavi, ki predstavlja intimno dišavno potovanje. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montale je tudi parfumska voda Aoud Lagoon narejena iz naravnih sestavin najvišje kakovosti, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Zaradi svoje svežine je Aoud Lagoon primeren predvsem za toplejše mesece, podnevi in zvečer. Za vselej bo pritegnil ženske in moške, ki imajo radi kombinacijo belih cvetov in redkega lesa. Aoud Lagoon bi morali preizkusiti tudi vsi, ki cenijo resnično kakovost in se svojemu parfumu radi prepustijo ponesti na vonjev polno potovanje. Poleg krasnih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami navdušijo vsi parfumi znamke Montale tudi z izvirno embalažo. Dizajn navdušuje z enostavno čisto eleganco, ki je v primeru Aoud Lagoon poudarjena z bleščečo zlato barvo, ki prehaja v bledo modro. Edinstvenost stekleničkam dodaja tudi praktična izbira materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov. Montale Aoud Lagoon – osvežujoča in blago sladka cvetlično-lesna dišava, ki vabi na intimno dišavno popotovanje. 

  70,82 €
  Popust: 6,18 €

 • Montale Jasmin Fullparfumska voda uniseks 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: MNT03484

  Več informacij

  Montale Jasmin Full je cvetlična dišava za ženske in moške, ki je zasnovana na belih cvetovih. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne zlasti zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune očarljive zgodovine, ponuja omamno čarobno cvetlično dišavo. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Jasmin Full občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Parfumska voda Jasmin Full predstavlja večno povezanost belih cvetov, ki simbolizirajo dišeče arabske noči. Cvetovi pomarančevca, jasmina in kovačnika se združijo v močno aromo, za katero sta značilni čudovita omamnost in skrivnostnost.  Sladek, narkotičen in malce živalski jasmin, nektarska, nekoliko sadno-medena dišava kovačnika ter sveža nota citrusa z dodanimi cveti pomarančevca skupaj ustvarjajo na prvi pogled sicer minimalistično, vendar zagotovo ne dolgočasno preprosto sestavo. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Jasmin Full narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Montale Jasmin Full je privlačna, nežno sladka cvetlična dišava s presenetljivo svežo noto citrusa. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril parfum z enostavno sestavo, ki je hkrati poln skrivnosti in nosi v sebi presenetljiv omamni čar orienta. Montale Jasmin Full, čudovit parfum, ki slavi čarobne bele cvetove, je primeren za uporabo skozi celo leto, vendar pa najbolje zažari v spomladanskih mesecih, ko se njegova aroma odlično združi s prebujajočo in cvetočo se naravo. Jasmin Full je idealen dnevni parfum, ki ima kljub svoji minimalistični sestavi dovolj močan značaj, da svojemu uporabniku pomaga očarati okolico tudi ob posebnih večernih priložnostih. Čudovita prevladujoča vaniljeva aroma bo za vedno pritegnila ženske in moške, ki imajo radi vonj te začimbe, pridobljene s posebno orhidejo, v cvetlični kompoziciji. Preizkusiti bi jo moral tudi vsakdo, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo. Poleg prelepih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami vsi parfumi znamke Montale navdušijo tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Jasmin Full s čudovito kovinsko svetlo barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov. Montale Jasmin Full – omamna cvetlična dišava arabskih noči.

  75,04 €
  Popust: 6,96 €

 • Michael Kors 24K Brilliant Goldparfumska voda za ženske 50 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: MKO03936

  Več informacij

  cvetlično-sadna dišavaza romantično ženskoza vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

  43,42 €
  Popust: 3,48 €

 • Old Spice Citrondarilni set I.

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: OLS02043

  5,13 €
  Popust: 0,77 €

 • Panier des Sens Lavenderparfumska voda uniseks 50 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: PAN03410

  17,97 €
  Popust: 1,93 €

 • Montale Mango Mangaparfumska voda uniseks 50 ml

  Brez celofana Obseg izdelka: 100 % Koda: MNT2980

  Več informacij

  Montale Mango Manga je lesna dišava za ženske in moške z izrazitim akordom manga. Ta parfumska voda francoske blagovne znamke parfumov, posebne zlasti zaradi ljubezni do vonjav orienta in Arabije ter njune očarljive zgodovine, ponuja eksotično združitev dragocenih lesov, sadja in cvetlic. Enako kot velja za vse dišave znamke Montale, je tudi parfumski vodi Montale Mango Manga občudovani, vendar nekoliko skrivnostni Pierre Montale vtisnil izvirno podobo, ki spominja na čudežni eliksir ali dragoceno čarobno mazilo. Parfumska voda Mango Manga predstavlja eksotično sončno energijo manga, povzdignjeno s kalabrijskim nerolijem, polno življenja in s posebnim jasminom (Jasmine Sambac). Sestavi dodaja svežino sladka pomaranča, pridih bogastva in sladkost zagotavlja ylang-ylang, eksotičnost pa poudarjajo prestižne lesne osnove s toni vetiverja, cedrovine, lesa oud in mahu. Vse skupaj ustvarja resnično zelo izvirno, zanimivo in nenavadno sestavo. Enako kot vsa dišeča dela Pierra Montaleja je tudi parfum Mango Manga narejen iz naravnih sestavin najvišje kakovosti in v visokih koncentracijah, ki zagotavljajo dolgo obstojnost dišave. Montale Mango Manga je sladka, eksotična dišava, ki prikliče kopel v sončnih žarkih. Sočna, prijazna aroma, v kateri se presenetljivo mešajo sadni akordi z lesnimi podtoni in s čarobnim pridihom jasmina, spada med najbolj osebna dela te blagovne znamke. Kot bi ustanovitelj blagovne znamke Montale in avtor vseh parfumov v njenem portfelju v času svojega bivanja v Saudovi Arabiji pridobil skrivnostne sposobnosti orientalskega čarovnika, je Pierre Montale ustvaril parfum, ki vam izroči sočni mango, oblit s tropskim soncem, vendar pa ne gre za izrazito sladko ali preprosto poletno sadno dišavo. Parfum Montale Mango Manga je primeren za uporabo preko celega leta, vendar pa najbolj zablesti poleti, ko pričara vtis počitnic v tropskih krajih. Gre za idealen dnevni parfum, zahvaljujoč tonom v srčni noti pa je primeren tudi za zvečer. Mango Manga bo za vedno pritegnil ženske in moške, ki imajo radi dišavo manga v sadnih, izvirno dopolnjenih sestavah. To parfumsko vodo bi moral preizkusiti tudi vsakdo, ki ceni resnično kakovost v kombinaciji z izvirnostjo. Poleg prelepih dišav z mojstrsko uglašenimi sestavinami vsi parfumi znamke Montale navdušijo tudi z izvirno embalažo. Njen dizajn vas bo navdušil z neposredno čisto eleganco, v primeru Mango Manga s poudarjeno svetlo kovinsko barvo, edinstvenost stekleničk pa temelji na praktični izbiri materiala. Pierre Montale je izbral aluminij, ki zagotavlja popolno zaščito parfumov. Montale Mango Manga – dišava manga in sonca v zelo osebni dišavi.

  62,82 €
  Popust: 6,18 €

 • Bath & Body Works Men Teakwoodkolonjska voda za moške 100 ml

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: BBO1032

  Več informacij

  Kolonjska voda Bath & Body Works Men Teakwood je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva.lesna dišavaza sodobnega samozavestnega moškegaza vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

  31,81 €
  Popust: 3,09 €

 • Jacques Bogart Silver Scent Deeptoaletna voda za moške 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: JAB00817

  22,67 €
  Popust: 1,93 €

 • L'Artisan Parfumeur Patchouli Patchtoaletna voda Tester za ženske 100 ml

  Manj vsebine Obseg izdelka: 99 % Koda: LAR02081

  62,98 €
  Popust: 5,02 €

 • Zippo Fragrances Men´s Essentialsgel za prhanje za moške 100 ml

  Opraskana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: ZIF00214

  32,81 €
  Popust: 3,09 €

 • Robert Piguet Casbahparfumska voda uniseks 100 ml

  Umazana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: ROP01148

  Več informacij

  Uniseks parfumska voda Robert Piguet Casbah je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.začinjena dišavauniseks dišava – za moške in za ženskeza večerne dogodke in posebne priložnosti

  68,43 €
  Popust: 6,57 €

 • Odeon Dream Power Bluedarilni set I.

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: ODE00442

  37,75 €
  Popust: 4,25 €

 • Concept V Eaudarilni set I.

  Brez škatlice Obseg izdelka: 100 % Koda: CTV00365

  16,53 €
  Popust: 0,77 €

 • Brut Brutdarilni set I.

  Malo pomečkana embalaža Obseg izdelka: 100 % Koda: FBG00606

  13,74 €
  Popust: 1,16 €

12 3 4 5 257 Pokaži več Nahoru

Menu