Philosophy Iced Orchid gel za prhanje za ženske

 • Philosophy Iced Orchid gel za prhanje za ženske
   več

  Različice Philosophy Iced Orchid

  • Philosophy Iced Orchid gel za prhanje za ženske 480 ml gel za prhanje za ženske 480 ml  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: PHL0084

  Gor

  O blagovni znamki Philosophy

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Philosophy je ustanovila leta 1996 vizionarka Cristina Carlino. Ta je mimogrede vodila tudi uspešno podjetje Biomedic, ki ga je na koncu prodala gigantu L’Oréal. Podobna usoda je doletela tudi njeno četrto blagovno znamko Philosophy. Postala je četrta največja blagovna znamka kozmetike za kožo obraza v Ameriki in jo je kupil pomemben svetovni proizvajalec parfumov Coty Inc.

  Glavni cilj Cristine je bilo ustvariti takšne proizvode, ki bi zapolnili prazno mesto kar se tiče kakovosti, med izdelki, ki so na voljo v zdravniških ordinacijah, in tistimi, ki so dostopni v navadnih trgovinah. Nedvomno ji je uspelo. Pomembno je tudi povedati, da so o Philosophy govorili na primer tudi v priljubljenem pogovornem šovu The Oprah Winfrey Show (v okviru segmenta z naslovom "Oprah's Favorite Things").

  Geli za prhanje, mleka za telo, kreme ... Philosophy razvijajo v sodelovanju z naprednimi strokovnjaki iz področja dermatologije in drugih znanstvenih strok. Vsi izdelki imajo svoje lastne zgodbe, ki pa izpovedujejo o istih stvareh – supermodernih tehnologijah, klinično preverjenih učinkih... in prelepi, popolnoma gladki in mladostni koži.

  Kozmetika Philosophy vsebuje naravne in sintetične sestavine najvišje kakovosti. Narejena je tako, da vam omogoča izgledati in se počutiti čim boljše. Laho še dodamo, da 1% od prodajne cene izdelkov Phylosophy gre v dobrodelne namene, konkretno kot podpora pobude Hope & Grace, ki se osredotoča na boj s psihičnimi boleznimi (depresijami, tesnobami, posttravmatskimi stresnimi motnjami itd.).

  Blagovna znamka Philosophy zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepem videzu, se radi razvajajo, jih mučijo različne težave s kožo ali hočejo posredno prispevati denar za dobre namene.

  Gor

  Ocena Philosophy Iced Orchid

  Kaj menite o Philosophy Iced Orchid izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu