Phaedon Neroli pršilo za dom

 • Phaedon Neroli pršilo za dom
 • Phaedon Neroli pršilo za dom 1
 • Phaedon Neroli pršilo za dom 2
 • Phaedon Neroli pršilo za dom 3
 • Phaedon Neroli pršilo za dom 4
   več

  Različice Phaedon Neroli

  • Phaedon Neroli pršilo za dom 100 ml pršilo za dom 100 ml  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: PHA0191

  Gor

  Opis parfuma Phaedon Neroli

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Pomembno opozorilo

  Izjemno vnetljiv aerosol. Posodica je pod pritiskom in jo ob segretju lahko raznese. Hranite izven dosega otrok. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splahujte z vodo. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.
  Ne izpostavljajte vročini, vročim površinam, iskrenju, odprtemu plamenu niti drugim virom toplote. V bližini nikakor ne kadite. Izdelka ne mečite v ogenj in ga ne prebadajte, niti ko se iztroši. Izdelka ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C/122 °F. Ne pršite proti odprtemu ognju niti drugim virom plamena.

  Gor

  O blagovni znamki Phaedon

  Parfumi Phaedon – dišave, ki so navdihnjene s starodavnimi kulturami. Phaedon je mlada francoska blagovna znamka niche parfumov. Rodila se je iz ljubezni do lepote, potovanja in starodavnih mediteranskih kultur, ki odseva v vseh proizvodih. Phaedon ponuja vrhunsko kakovostne toaletne vode, visoko koncentrirane parfumske vode, dišeče sveče in dišave za dom.Blagovno znamko Phaedon sta ustanovila leta 2011 dva parižka esteta, A. Phillipe in M. Stromberg, in sta jo poimenovala po srednjeveškem filozofu Faidonu iz Elide (Phaedon of Elis), ki je bil Sokratov učenec in ustanovitelj tako imenovane elidske šole. Rodil se je okoli leta 400 pr. n. št. v plemiški družini. V vojni med Šparto in Elido je padel v ujetništvo in je bil prodan v suženjstvo, iz katerega ga je odkupil samoten Sokrat, ki je bil očaran z njegovo duhovitostjo in lepoto. Faidon je nato postal Sokratov učenec in mnogo let kasneje tudi en od glavnih virov filozofije slavnega Platona. Navdih je predstavljal zlasti njegov slavni dialog Phaedon.Blagovna znamka Phaedon je navdihnjena z očarljivim časom „očetov filozofije“. S svojim imenom izraža spoštovanje do filozofa Faidona, ki ga poudarja tudi z logotipom z mitološkim pomenom. Človeško/živalski logotip upodablja dva asirska grifona. Grifon – legendarno bitje predstavlja starodavno skitsko božanstvo, ki ga je kasneje prevzela srednjeveška mitologija in heraldika. Šteje za zaščitnika zlatih rudnikov v Srednji Aziji.Dišave blagovne znamke Phaedon so nastale v sodelovanju s priznanimi oblikovalci parfumov, kot sta na primer slavni Pierre Guillaume ali zelo priznana Anne-Cecile Douveghan. Takoj en od prvih proizvodov blagovne znamke, sladka in zemeljska toaletna voda za ženske in moške Phaedon Dzhari, je pomenila velik uspeh in spada med najbolj uspešne interpretacije vonja dateljna in vina Malaga. Med najbolj popularne parfumske vode, ki jih Phaedon ponuja v nenavadno visokih koncentracijah, spada na primer (tudi uniseks) Antigua, očarljiva cipresna, sadna in hkrati sveže orientalska dišava iz leta 2013.Zelo elegantne niso le dišave od blagovne znamke Phaedon, temveč tudi njihove embalaže. Stekleničke so narejene iz dimnega stekla in so oblikovane po zgledu farmacevtskih stekleničk. Okrašuje jih seveda prelep logotip s tipičnimi motivi starodavnega sredozemskega sveta. Izberite iz portfelja blagovne znamke Phaedon nekatero od visoko koncentriranih (30%) parfumskih ali toaletnih vod in se pustite razvajati s čarom starodavnih mitičnih časov, ki dišijo z bogato aromo Mediterana. Izberite katerokoli dišeče delo od blagovne znamke, ki se je rodila iz ljubezni do starodavnih kultur in spoštovanja starodavne domiselnosti, in boste zagotovo obogatili svojo zbirko kozmetike.Phaedon ustvarja parfume, ki so prav tako prijazni, kultivirani in popolni kot grška arhitektura ali tunika starodavnega filozofa.

  Gor

  Ocena Phaedon Neroli

  Kaj menite o Phaedon Neroli izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  TOP niche perfumes for Autumn 2017Limited niche offer 2017

  Menu