Parodontax Classic, zobna pasta proti krvavitvi dlesni brez fluorida | salma.si

Parodontax Classic

zobna pasta proti krvavitvi dlesni brez fluorida

Parodontax Classic zobna pasta proti krvavitvi dlesni brez fluorida
Parodontax Classic zobna pasta proti krvavitvi dlesni brez fluorida
Parodontax Classic zobna pasta proti krvavitvi dlesni brez fluorida
Parodontax Classic zobna pasta proti krvavitvi dlesni brez fluorida
Parodontax Classic zobna pasta proti krvavitvi dlesni brez fluorida
Parodontax Classic zobna pasta proti krvavitvi dlesni brez fluorida
75 ml
2,90

Koda: PRO2284 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri četrtek, 16. 8. 2018

Opis kozmetike Parodontax Classic

Opis:

Parodontax Classic zobna pasta proti krvavenju dlesni s klinično preverjeno učinkovitostjo proti krvavenju dlesni preprečuje vnetje dlesni, vsebuje natrijev hidrogenkarbonat in močne naravne izvlečke 6 zelišč. Je brez fluoridov. Vsebuje edinstveno kombinacijo mineralnih soli in rastlinskih izvlečkov ehinaceje, mete, žajblja, mire, kamilice in ratanije. Zagotavlja odstranitev zobnih oblog, nevtralizacijo kislin, okrepitev naravne odpornosti dlesni, pomirjenje razdraženega tkiva in spodbuja zdravljenje dlesni. Ponuja tudi zdravilni učinek in zateguje poškodbe po krvavenju dlesni. Zobna pasta ima zahvaljujoč svoji sestavi slan okus in ne ustvarja v ustih pri čiščenju preveč pene.

Učinki:

  • preprečuje in zdravi krvavenje dlesni
  • odpravlja zobni kamen in obloge
  • naravno krepi imuniteto dlesni proto neželenim vplivom bakterij
  • nevtralizira škodljive kisline

Sestava:

  • izvleček 6 zelišč – meta, žajbelj neposredno uničujeta bakterije, ki povzročajo vnetja dlesni, ehinaceja krepi imuniteto, mira in kamilica imata zdravilne učinke in ratanija zateguje dlesni
  • natrijev hidrogenkarbonat – nevtralizira pH v ustih
  • voda
  • glicerin

Navodilo za uporabo:

Zobno pasto nanesite na zobno ščetko in temeljito počistite zobe. Najbolje 2–3 krat na dan.

O blagovni znamki Parodontax

Kozmetika Parodontax | Parodontax – konec krvavitve dlesni. Unikatna zobna pasta Parodontax proti krvavitvi dlesni izhaja iz delavnice divizije Consumer Healthcare podjetja GSK (GlaxoSmithKline, s. r. o.), ki predstavlja podružnico enega od največjih farmacevtskih podjetij na svetu GlaxoSmithKline Plc., ki se nahaja v Londonu. Ukvarja se z raziskavo, razvojem, proizvodnjo in prodajo zdravilnih pripravkov in na tem področju spada med svetovne inovatorje.
Zobna pasta Parodontax, ki jo dopolnjujejo tudi ustne vode in zobne krtačke iste blagovne znamke, pomaga preprečiti krvavitev dlesni ali ustaviti že nastalo. Vsebuje 70% aktivnih snovi v nasprotju z navadnimi zobnimi pastami, ki jih imajo okoli 25%. Edinstvena kombinacija mineralnih soli in rastlinskih izvlečkov ehinaceje, mete, žajblja, mire in kamilice zagotavlja unikatno učinkovitost in hkrati intenziven okus, odpravi zobni plak in nevtralizira kisline, naravno okrepi dlesni, osveži dih, pomiri razdražena tkiva in spodbuja njihovo zdravljenje, ne nazadnje utesni razpoke v dlesnih.
Blagovna znamka Parodontax ima v ponudbi tudi zobne paste s posebnimi učinki in lastnostmi. Parodontax Extra Fresh pomaga preprečiti krvavitev dlesni in ponuja intenzivno hladilno svežino, Parodontax Whitening nežno in učinkovito odpravlja zabarvanje zob in obnavlja njihovo naravno belino, začimbna zobna pasta Parodontax s fluoridom in klinično preverjenim učinkom pomaga proti krvavitvi dlesni in za stranke, ki so občutljive na fluor je namenjen Parodontax brez fluora, ki tudi zmanjšuje krvavitev dlesni.
Parodontax se zaveda, da je krvavitev dlesni en od prvih simptomov vnetja dlesni. V primeru, da se ne zdravi, lahko pride do izgube zob. Redno čiščenje zob z zobnimi pastami Parodontax zagotavlja učinkovito rešitev in zaščito.

Menu