Parisvally

Parfumi Parisvally predstavljajo kombinacijo kakovosti in hkrati zelo prijazne cene. Blagovna znamka je bila ustanovljena leta 2004 v Združenih arabskih emiratih. Leta 2005 je začela svojo proizvodnjo v moderni tovarni in je pripravila prvo serijo parfumov s ciljem ponujati strankam kakovostne in dolgo obstojne dišave po ugodni ceni. Danes so parfumi Parisvally na voljo v brezcarinskih conah, hipermarketih, nakupovalnih centrih in drugih prodajalnah v številnih državah po svetu.

Moto blagovne znamke Parisvally je „Celebration of senses“, torej proslava čutov skozi harmonične in raznolike vonje, ki spremljajo svoje uporabnike ves dan. Od začetka so vse sestavine nabavljali le pri priznanih in tradicionalnih evropskih dobaviteljih, kar se kaže v kakovosti izdelkov. Zavezanost kakovosti je bila nagrajena s hitrim uspehom in vedno naraščajočim številom zadovoljnih strank.

Enostavna filozofija Parisvally "ponujati svojim strankam kakovostne parfume po prijazni ceni" spremlja blagovno znamko ves čas njenega obstajanja. Naslednja tipična značilnost je raznolikost asortimenta. Zahvaljujoč široki ponudbi dišav si lahko izberejo resnično vsi, bodisi dajejo prednost orientalskim, bodisi cvetličnim ali svežim sadnim tonom. Parisvally ima ponudbo, ki je pripravljena tako za ženske kot za moške in za oba spola ima posebno sporočilo:

Ženske, doživite čutno utripanje in veselje iz sončnih žarkov. Dojemajte energijo, navdušenje in svežino - dišava je kot intenziven trenutek zabave. Uživajte v veselju, vznemirjenju in odkritju. Moški, privoščite si sveže cvetlične dišave, ki so ustvarjene kot znaki možatosti in individualnosti. Edinstvene kompozicije so namenjene za prefinjene moške z močno osebnostjo, ki hočejo biti vsak dan malo boljši.

Ponudba parfumov Parisvally je res široka in zato lahko izberemo naključno na primer sadni parfum Parisvally Foxy s toni jagod in mandarin ali orientalski, čaroben parfum Parisvally Nero ali elegantni parfum Parisvally Memento Homme White, ki je poln energije in veselja.

Z blagovno znamko Parisvally boste odkrili pester utripajoč svet, ki je poln unikatnih vonjev, ki si jih lahko zahvaljujoč prijaznim cenam brez skrbi privoščite.

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke Parisvally.

Menu