O nas

Smo številka ena v Evropi

Salma.si  sega v mrežo spletnih parfumerij, ki upravlja češka družba Notino s.r.o. Slovensko trgovino smo odprli spomladi leta 2013, ampak s prodajo parfumov in kozmetike se ukvarjamo že od leta 2004. V tem letu smo začeli naš prvi projekt  v Češki republiki in to www.notino.cz.

V naslednjih letih smo se postopoma razširili na druge države v Srednji in Vzhodni Evropi in trenutno delujemo na dvaindvajsetih trgih - Češka, Slovaška, Poljska, Madžarska, Nemčija, Avstrija, Bolgarija, Romunija, Ukrajina, Slovenija, Španija, Portugalska, Italija, Francija, Belgija, Velika Britanija, Nizozemska, Hrvaška, Danska, Finska, Švedska in ZDA. Skupaj s širitvijo na nove trge smo našim strankam prinašali povsem nove storitve in standarde, da bi bil nakup za njih najbolj udoben in najbolj varen.

Poleg dejanske prodaje preko spleta opravljamo na Češkem, Slovaškem in Poljskem lastno mrežo distribucijskih točk in hkrati tudi klasično trgovino z luksuznim make-up studiem.

Trenutno smo največji spletni trgovec  parfumov in kozmetike v Srednji in Vzhodni Evropi, kjer  letno poslujemo več kot 2,5 milijona kupcev in promet presega 100 milijonov evrov. V celotnem obdobju našega obstoja smo zadovoljili skoraj 5 milijonov strank, kar je že zadostna referenca.

V času našega obstoja smo prejeli številne prestižne nagrade, kot je nagrada E-trgovina leta na Češkem, Poljskem, Madžarskem in Slovaškem in hkrati smo prejeli več nagrad za najbolj priljubljeno e-trgovino med kupci.

Dobro se zavedamo, da naš uspeh temelji na zaupanju in zadovoljstvu kupcev. Zaposleni v našem podjetju se urejajo s kodeksi etike,  ki poudarja strokovnost in pripravljenost za stranke. Načela, ki so v kodeksu potrjujejo, da je končni cilj vseh dolgoročno zadovoljstvo strank, namesto takojšnjega dobička.

Hkrati smo dolgotrajno aktivni na področju razvoja spletne prodaje v Srednji in Vzhodni Evropi. Izrazito prispevamo k razvoju splošnih storitev, uvajanju novih standardov za stranke in v celoti sodelujemo s potrošniškimi organizacijami v vsaki državi.

Če imate kakršnakoli vprašanja o našem podjetju, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Salma.si                                

Želite kaj vprašati? Napišite nam.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Po oddaji bo družba Notino s.r.o. za namene obravnavanja vaše zahteve vaše podatke obdelala na osnovi zakonitega interesa. Imate pravico ugovarjati. Več informacij je na voljo v načelih obdelave osebnih podatkov.​

Menu