Nu_Be

Parfumi nu_be | nu_be – dišave prvotnih začetkov vsega. nu_be je prva kolekcija parfumov od Fluidounce, mlade italijanske blagovne znamke, ki je zvesta ustvarjanju resnično umetniških parfumov. Ambicija projekta je ustvarjati vznemirljive parfume v sodelovanju z vrhunskimi oblikovalci dišav, ki so navdihnjeni z nastankom vesolja. Dišave nu_be predstavljajo vrnitev na začetek vsega, aromatično pripovedovanje najbolj oddaljenih dogodkov, kreativno interpretacijo prvobitne mase in drugih osnovnih elementov celega vesolja.

Blagovno znamko Fluidounce so  leta 2011 v italijanski Parmi ustanovili Alberto Borri, Serena Ghidini in Andrea Giammetti, izkušeni profesionalci na področju mode. Alberto Borri je pri svojem delovanju v parfumski industriji za nameček izhajal iz dolgoletne družinske tradicije. Njegov dedek je bil ustanovitelj Morris Profumi, ene od prvih pomembnih italijanskih blagovnih znamk parfumov. Albertov pristop k ustvarjanju dišav je nastal iz verovanja, da je pri ustanovi nove neodvisne blagovne znamke nujno, da se vrnete h koreninam, k prvotnemu pogumnemu duhu klasičnega ustvarjanja parfumov.

Vsi parfumi Fluidounce so dišeči „aktivatorji“ spominov in odnosov, izpovedujejo resnico in predstavljajo pogumno osebno samoizražanje. Pozivajo k akciji in razmišljanju. Kolekcija nu_be predstavlja za nameček periodni sistem osnovnih elementov. Vsak od njih spominja na drugačno sled vesoljske pameti in na ta način pomaga doseči globinsko združitev z začetki vsega.

Kolekcija nu_be temelji na prepričanju, da iz vseh čutov ima prav voh največjo sposobnost, da nas lahko poveže z našim ljudskim izvorom in prekliče časovne ter prostorske meje. Parfumi nu_be predstavljajo pogumen senzorski projekt, ki ustvarja nenavaden svet, vesolje odkritij, priložnost, da se lahko dotaknimo bistva našega izvora.

Parfumi nu_be se prodajajo v koncentraciji eau de parfum, kaj pomeni parfumska voda. Raziskujejo in skozi upodabljanje posameznih osnovnih elementov (vodik, helij, litij, ogljik, kisik, žveplo in živo srebro) pripovedujejo dramatično zgodbo rojstva. Pri njihovem nastanku so sodelovali vrhunski parfumerji Francoise Caron, Sylvie Fischer, Antoine Lie in Nicolas Bonneville. Njihove kreativno dišeče podobe elementov so nameščene v atraktivnih enostavnih dizajnerskih stekleničkah s kemično opredelitvijo posameznih elementov.

Hrepenite ne le po luksuznih dišavah, temveč tudi po globokem iskanju prvotnega smisla? Odkrijte združitev z izvorom vsega in dišečim periodnim sistemom elementov – parfumskimi vodami iz popolnoma unikatne kolekcije nu_be …

nu_be –  Na začetku je bil vonj ...

celotno besedilo skrij besedilo

Menu
kličite 01 777 42 83 Cena dostave in način plačila