New York Yankees

New York Yankees (NYY) je en od najbolj slavnih in uspešnih bejzbolskih klubov. Ustanovljen je bil leta 1901 pod naslovom Baltimore Orioles. Do zdaj mu je uspelo že večkrat zmagati v Ameriški ligi in tudi svetovnih serijah.

Dišave od te blagovne znamke utelešajo zmagovalni slog New York Yankees. Namenjene so zlasti za vse samozavestne ženske in moške, ki uživajo v športu in hočejo tega sporočiti tudi svoji okolici. V sestavi parfumov boste našli kakovostne in preverjene sestavine, kot so bergamotka, koriander, sandalovina, vanilija ali pelargonija.

Parfumi New York Yankees so nastali v sodelovanju z znanima podjetjema Firmenich in Cloudbreak Group. Odsevajo svežino, moč in klasično nadčasovnost. Samostojne omembe so vredne tudi elegantne stekleničke, ki so okrašene z logotipom NYY.

Zanimivo je tudi to, da sta bila Mariano Rivera in Curtis Granderson izbrana kot obraza kolonjske vode New York Yankees. Oba legendarna igralca sta jo temeljito testirala in odobrila. Del dobička od prodaje parfumov je namenjen za dobrodelne namene. Blagovna znamka New York Yankees zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po ugledu in priznanju, navijajo za New York Yankees in iščejo prvovrstno kakovost po razumni ceni.

celotno besedilo skrij besedilo

Menu