NaturativHair Care Getleness,Shine&Strength nežni šampon za občutljivo lasišče

   • Naturativ Hair Care Getleness,Shine&Strength nežni šampon za občutljivo lasišče
     več

    Različice Naturativ Hair Care Getleness,Shine&Strength

    • Naturativ Hair Care Getleness,Shine&Strength nežni šampon za občutljivo lasišče (Bringraj, Thyme, Soapwort, Licorice) 250 mlnežni šampon za občutljivo lasišče 

     Ta izdelek trenutno ni na voljo.

     (Bringraj, Thyme, Soapwort, Licorice) 250 ml
     Koda: NTV0051

     10,90 €

     Spremljaj razpoložljivost

    Drugi izdelki Naturativ Hair Care Getleness,Shine&Strength

    Gor

    O blagovni znamki Naturativ

    Ocena

    Enostavnost uporabe

    Kozmetična kvaliteta

    Zadovoljnost z rezultatom

    Lastnosti

    tip las

    mastni, normalni, za občutljivo lasišče

    >Naturativ je poljska blagovna znamka kozmetike, ki je bila ustanovljena leta 2011. Podjetja se je takoj od začetka osredotočalo na top ekološko kozmetiko. Vsi izdelki Naturativ so brez parabenov, PEG emulgatorjev, umetnih dišav, naftnih derivatov in drugih snovi, ki so prepovedani za izdelavo naravne kozmetike. Med najbolj pogosto uporabljane sestavine sodijo hladno stiskana olja in masla, naravne cvetlične vode, sladkor, rastlinski in čebelji voski in izvlečki rastlin.

    Podjetje uporablja za izdelavo svojih proizvodov samo sestavine, ki so v skladu s pravili mednarodne certificirane organizacije NaTrue. Certificirane sestavine, ki jih Naturativ izkorišča, so jamstvo upoštevanja zaščite življenjskega okolja. Podjetje je prejelo že številne nagrade za naravno in kakovostno kozmetiko.

    Filozofija podjetja temelji na treh stebrih. Podjetje je v harmoniji z naravo, uporablja samo certificirane sestavine in se vedno trudi ščititi naravno okolje z uporabo ovojnih materialov, ki se jih da reciklirati. Naturativ je moderno podjetje. Temelji na načelu, da naravna kozmetika ne sme biti manj učinkovita kot navadna kozmetika in ne nazadnje se osredotoča tudi na atraktivnost in čutnost svojih proizvodov. V portfelju podjetja Naturativ boste našli pripravke za nego telesa, lasno kozmetiko in kozmetiko za obraz, pripravke za nego ustnic, izdelke, ki so namenjeni za moške in linijo izdelkov za otroke.

    Gor

    Ocena Naturativ Hair Care Getleness,Shine&Strength

    Kaj menite o Naturativ Hair Care Getleness,Shine&Strength izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše