Mincer PharmaDaily Care N° 00 dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči

   • Mincer Pharma Daily Care N° 00 dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči
     več

    Različice Mincer Pharma Daily Care N° 00

    • Mincer Pharma Daily Care N° 00 dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči N ° 01 (Eyebright, Magnolia) 150 mldvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči 

     Ta izdelek trenutno ni na voljo.

     N ° 01 (Eyebright, Magnolia) 150 ml
     Koda: MNP0019

     5,99 €

     Spremljaj razpoložljivost

    Gor

    O blagovni znamki Mincer Pharma

    Ocena

    Enostavnost uporabe

    Kozmetična kvaliteta

    Zadovoljnost z rezultatom

    Lastnosti

    konsistenca

    olje, voda

    Po problemu kože

    občutljive in alergične kože

    tip kože

    občutljiva

    >Blagovna znamka Mincer Pharma je bila ustanovljena na Poljskem leta 1989. Prvotni namen je bil, da bo šlo za majhno družinsko podjetje. Danes je ta kozmetika prisotna na številnih svetovnih trgih na različnih celicah. Podjetje od samega začetka daje velik poudarek na strokovnost. Zahvaljujoč sodelovanju s strokovnjaki je Mincer Pharma specialist zlasti za nego kože s posebnimi težavami s poudarkom na občutljivo kožo, ki je nagnjena k razdraženju in alergijam.

    Mincer Pharma je bil pionir v uporabi arganovega olja na poljskem trgu. Arganovo olje predstavlja eno od glavnih sestavin te kozmetike. Mincer Pharma daje poudarek na maksimalno varnost svojih proizvodov in nenehno sledi kozmetičnim trendom in tehnologijam s ciljem prinašati strankam po vsem svetu inovativne in varne izdelke.

    Mincer Pharma ima svoje lastne raziskovalne laboratorije. Rezultat je razvoj aktivne sestavine Matrixyl®, ki je bolj učinkovita kot retinol in hkrati brez alergičnih in dražljivih lastnosti. Mincer Pharma se osredotoča na razvoj kozmetičnih pripravkov, ki temeljijo na aktivnih učinkih rastlin in sestavin rastlinskega izvora, kar zagotavlja učinkovito delovanje njegovih pripravkov, ki kože ne dražijo. V portfelju podjetja Mincer Pharma boste našli različne kreme, serume, maske, balzame in vode za obraz, pri čemer ima vsak izdelek svoj edinstveni recept in je v skladu s konkretnim tipom kože. Spoznajte izdelke, ki predstavljajo rešitev težav in tudi najbolj posebnih zahtev občutljive in atopijske kože.

    Gor

    Ocena Mincer Pharma Daily Care N° 00

    Kaj menite o Mincer Pharma Daily Care N° 00 izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše