Michel Design Works Pink Grapefruit dišeča sveča v pločevinki

 • Michel Design Works Pink Grapefruit dišeča sveča  v pločevinki
   več

  Različice Michel Design Works Pink Grapefruit

  • Michel Design Works Pink Grapefruit dišeča sveča 113 g v pločevinki dišeča sveča 113 g v pločevinki 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: MDW0003

  Gor

  Opis parfuma Michel Design Works Pink Grapefruit

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Pomembno opozorilo

  Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne na visoke temperature. Če je dolžina stenja daljša od 5 mm, ga obrežite. Prepričajte se, da je sveča/vosek dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov oziroma virov toplote (TV, radiatorji). Goreče sveče/voska ne premikajte. Hranite izven dosega otrok in domačih živali. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.

  Uporaba

  Goreče sveče/voska nikoli ne puščajte brez nadzora niti v bližini lahko vnetljivih predmetov. Med gorečima svečama je potrebno pustiti vsaj 20 cm praznega prostora. Sveče ne puščajte goreti neprekinjeno več kot 4 ure. Goreče sveče ne nagibajte. Ne pustite, da bi se plamen dotikal stene posodice. Ko je nivo sveče nižji od 1 cm, jo upihnite. Sveče nikoli ne pustite zgoreti povsem do dna. Svečo ugasnite tako, da vanjo rahlo pihnete. 

  Gor

  O blagovni znamki Michel Design Works

  >Obkrožite se z dišečim svetom Michel Design Works! Ta ekskluzivna newyorška blagovna znamka vam prinaša luksuzne dišeče sveče, pršila za dom, aroma difuzorje in edinstveno naravno kozmetiko. Podjetje sta ustanovila pred več kot tridesetimi leti Bruce & Deborah Michel.

  V podzavest strank je blagovna znamka Michel Design Works vstopila ne samo s svojim tipičnim logotipom s slonom, temveč tudi z lepimi embalažami, zahvaljujoč katerim so izdelki Michel Design Works odlično darilo za vse priložnosti. Vsi izdelki Michel Design Works so ustvarjeni iz visoko kakovostnih naravnih sestavin in esencialnih olj.

  Poleg kozmetike in dišav za dom blagovna znamka proizvaja tudi edinstvene dekorativne predmete. Cilj Michel Design Works je prinašati svojim strankam v domove očarljive vonje, žive barve, vzorce in pripeljati na ta način edinstveno udobno vzdušje. Naravna kozmetika Michel Design Works vas bo za nameček razvajala s svojimi nepremagljivimi vonji od jutra do večera.

  Gor

  Ocena Michel Design Works Pink Grapefruit

  Kaj menite o Michel Design Works Pink Grapefruit izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu