Michel Design Works Peony pršilo za dom

 • Michel Design Works Peony pršilo za dom
   več

  Različice Michel Design Works Peony

  • Michel Design Works Peony pršilo za dom 100 ml pršilo za dom 100 ml  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: MDW0015

  Gor

  Opis parfuma Michel Design Works Peony

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Pomembno opozorilo

  Izjemno vnetljiv aerosol. Posodica je pod pritiskom in jo ob segretju lahko raznese. Hranite izven dosega otrok. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splahujte z vodo. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.

  Ne izpostavljajte vročini, vročim površinam, iskrenju, odprtemu plamenu niti drugim virom toplote. V bližini nikakor ne kadite. Izdelka ne mečite v ogenj in ga ne prebadajte, niti ko se iztroši. Izdelka ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C/122 °F. Ne pršite proti odprtemu ognju niti drugim virom plamena. 

  Gor

  O blagovni znamki Michel Design Works

  >Obkrožite se z dišečim svetom Michel Design Works! Ta ekskluzivna newyorška blagovna znamka vam prinaša luksuzne dišeče sveče, pršila za dom, aroma difuzorje in edinstveno naravno kozmetiko. Podjetje sta ustanovila pred več kot tridesetimi leti Bruce & Deborah Michel.

  V podzavest strank je blagovna znamka Michel Design Works vstopila ne samo s svojim tipičnim logotipom s slonom, temveč tudi z lepimi embalažami, zahvaljujoč katerim so izdelki Michel Design Works odlično darilo za vse priložnosti. Vsi izdelki Michel Design Works so ustvarjeni iz visoko kakovostnih naravnih sestavin in esencialnih olj.

  Poleg kozmetike in dišav za dom blagovna znamka proizvaja tudi edinstvene dekorativne predmete. Cilj Michel Design Works je prinašati svojim strankam v domove očarljive vonje, žive barve, vzorce in pripeljati na ta način edinstveno udobno vzdušje. Naravna kozmetika Michel Design Works vas bo za nameček razvajala s svojimi nepremagljivimi vonji od jutra do večera.

  Gor

  Ocena Michel Design Works Peony

  Kaj menite o Michel Design Works Peony izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu