Melli Minerals Natural & Mineral mineralna senčila za oči

Blagovna znamka: Melli Minerals

Različice Melli Minerals Natural & Mineral

  • Melli Minerals Natural & Mineral mineralna senčila za oči pigment 83 Indian Blue (Massive Performance in Most Natural Way) 2 gmineralna senčila za oči 

    Ta izdelek trenutno ni na voljo.

    pigment 83 Indian Blue (Massive Performance in Most Natural Way) 2 g
    Koda: MLL1322

Gor

O blagovni znamki Melli Minerals

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

>Kanadsko blagovno znamko Melli sta ustanovila Casandra in Ovidiu Haprian leta 2013. Njen prvi naslov je bil „Melli Minerals“, ampak leta 2016 je bila preimenovana v „Melli Corporation“. Ta verzija namreč boljše odseva dejstvo, da se osredotoča na stranke, ki hrepenijo po odličnem zunanjem videzu.

Blagovna znamka Melli dobavlja na trg pestro paleto kozmetičnih pripravkov, ki vam bodo pomagali poudariti vaše prednosti in prekriti morebitne nepopolnosti. Melli daje velik poudarek na to, da njeni izdelki vsebujejo le naravne in organske sestavine, kot so rožmarin, olje črne kumine ali različna sadna masla. Večina od njih ima olepševalne in hkrati regeneracijske učinke. Melli zavrača preizkuse na živalih in se bori proti uporabljanju toksičnih kemikalij na tem industrijskem področju. Leta 2004 je začela s kampanjo „Safe Cosmetic“, ki se ukvarja prav s temi temami. Ni nič čudnega, da je kozmetika Melli zelo priljubljena med strokovno in tudi splošno javnostjo. Blagovna znamka Melli zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo biti videti odlično in se zanimajo za stanje naše življenjske okolice.

Gor

Ocena Melli Minerals Natural & Mineral

Kaj menite o Melli Minerals Natural & Mineral izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše