Marbert Bath & Body Classic, gel za prhanje za ženske 400 ml | salma.si

Marbert Bath & Body Classic

gel za prhanje za ženske 400 ml

Marbert Bath & Body Classic gel za prhanje za ženske 400 ml
Marbert Bath & Body Classic gel za prhanje za ženske 400 ml
Marbert Bath & Body Classic gel za prhanje za ženske 400 ml
400 ml
14,95

Koda: MRP0042 | Preostaja še 3 ks
kos
DPD
nedelja, 19. 8. 2018

Opis parfuma Marbert Bath & Body Classic

Gel za prhanje Marbert Bath & Body Classic odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Marbert

Kozmetičarka Margarethe Sendler in zdravnica Bertha Roeber sta leta 1936 ustanovili eno prvih nemških kozmetičnih blagovnih znamk. Ime te znamke je sestavljeno iz prvih treh črk njunih imen in tako je nastala Marbert – blagovno znamka, ki je postala vodilna na področju kozmetike že v povojni Nemčiji.

Pionirski patenti in najvišji standardi so tesno povezani z zgodovino te blagovne znamke. Še posebej eden od patentov znamke Marbert je edinstven – linija izdelkov proti staranju Profutura, ki so jo razvili leta 1990 in je prepisala zgodovino kozmetike ter je še dandanes najbolje prodajana nega te znamke.

Marbert pomeni tradicijo, kakovost, zaupanje in dostopnost. Vsi izdelki so dosledno izdelani v Nemčiji. Za blagovno znamko stojijo desetletja izkušenj, podrobno tehnološko znanje in poznavanje specifičnih lastnosti kože. Z Marbert so ljudje vseh generacij še lepši. Včeraj, danes in jutri.

Menu