Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood dišeča sveča srednja (Ø 60 - 80 mm, 32 h)

 • Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood dišeča sveča  srednja (Ø 60 - 80 mm, 32 h)
 • Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood dišeča sveča  srednja (Ø 60 - 80 mm, 32 h) 1
 • Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood dišeča sveča  srednja (Ø 60 - 80 mm, 32 h) 2
   več

  3 velikosti izdelka od 3,90 €

  Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

  Različice Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood

  • Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood dišeča sveča  srednja (Ø 60 - 80 mm, 32 h) dišeča sveča srednja (Ø 60 - 80 mm, 32 h) 

   Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: LUM0357

   5,90 €

  • Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood dišeča sveča  velika (Ø 70 - 130 mm, 65 h) dišeča sveča velika (Ø 70 - 130 mm, 65 h) 

   Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: LUM0358

   9,90 €

  • Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood dišeča sveča  majhna (⌀ 50 - 60 mm, 15 h) dišeča sveča majhna (⌀ 50 - 60 mm, 15 h) 

   Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: LUM0386

   3,90 €

  Gor

  Opis parfuma Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Dišeča svečka Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

  Lastnosti:

  • lesna dišava

  Navodilo za uporabo:

  Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

  Gor

  O blagovni znamki Luminum Candle

  >Edicija sveč Luminum je izdelana iz materialov, ki zagotavljajo čisto izgorevanje. Tehnologija Unipar zagotavlja zlasti to, da se stenj sveče pri gorenju ne bi potopil in da bi sveča gorela z visokim in čistim plamenom brez iztekanja. Dišeča sestavina je nameščena v površinski plasti sveče in se sprošča naravno v odvisnosti od sobne temperature in to tudi, ko sveča ne gori. Delci parfuma se ne kopičijo na sluznicah in ne povzročajo problemov. Vonji niso tako intenzivni in samo dopolnjujejo prijetno vzdušje goreče sveče. Unipar je nosilec oznake kakovosti RAL, ki jo v številnih pogledih celo preseže. Ta tehnologija z visokim deležem ročnega okraševanja ustvarja visoko kakovost in originalnost izdelkov in se osredotoča na detajlno in prefinjeno obdelavo vseh izdelkov glede na njihovo uporabo. Izdelovalni program sledi modnim trendom, ki so v skladu s svetovnim dizajnom.

  Pri svečah Luminum boste cenili čutnost in harmonijo pri sodelovanju tehnologij, človeškega uma, iznajdljivosti in lepote. Sveče lahko izkoristite za okrasitev mize, relaksacijo ali kot intimno osvetlitev. Postanejo del vašega doma, v katerega pripeljejo svetlobo, toploto in odlične vonje.

  Gor

  Ocena Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood

  Kaj menite o Luminum Candle Premium Aromatic Sandalwood izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "  Z oddajo soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namene pridobitve in prikaza ocene izdelka s strani družbe Notino s.r.o. Imate pravico preklicati dano soglasje. Več informacij najdete v načelih obdelave osebnih podatkov.

  Menu