01 777 42 83 po - pe 9. - 17. ure

L'Oréal Professionnel Dulcia Advanced trajna ondulacija za občutljive lase

 • L'Oréal Professionnel Dulcia Advanced trajna ondulacija za občutljive lase
   več

  Različice L'Oréal Professionnel Dulcia Advanced

  Gor

  Opis kozmetike L'Oréal Professionnel Dulcia Advanced

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Lastnosti

  Tip las

  občutljivi in utrujeni

  Opis:

  Emulzija L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced Perm Lotion za trajno ondulacijo izkorišča tehnologijo System Ionéne G, ki lase ščiti in skrbi zanje. Pripravek vsebuje žitne beljakovine, ki obnavljajo lasno vlakno, zaščitno sestavino Ionene G in kationski polimer, ki zgladi lasno vlakno. Pripravek se uporablja v kombinaciji z utrjevalcem L’Oréal Dulcia Advanced Neutraliser. Dobite prelepe kodre s pripravki L’Oréal Proffesionel Dulcia Advanced.

  Učinki:

  • zagotavlja trajno ondulacijo

  Sestava:

  • System Ionéne G - ščiti lase
  • žitne beljakovine - obnavljajo lasno vlakno
  • kationski polimer - gladi lasno vlakno

  Tip las:

  Izdelek je primeren za občutljive lase.

  Nanos:

  Določite tip las in izberite ustrezen pripravek. Umijte lase s šamponom PRO Classic Texture in temeljito posušite z brisačo. Na občutljive lase nanesite masko za lase Présifion Advanced. Navijte lase na navijalke, navoji naj ne bodo prečvrsti. Emulzijo nanesite šele takrat, ko ste lase že navili. Nadenite si rokavice za enkratno uporabo in na navoje dajte folijo.

  Čas učinkovanja: 15 minut za emulzijo 0 in 1
   10 minut za emulzijo 2 in 3

  Navojev ne preverjajte v času učinkovanja. Po preteku časa učinkovanja, lase izpirajte 5 minut – navojev v tem času še ne snemajte. Lase posušite kar čez navoje s papirnato brisačo. Na lase nanesite utrjevalec 100 ml Dulcia Advanced in pustite 10 minut učinkovati. Nato lahko navijake snamete. Utrjevalec nežno vmasirajte v lase. Nato temeljito umivajte lase najmanj 5 minut.

  Gor

  O blagovni znamki L'Oréal Professionnel

  Kozmetika L´Oréal Professionnel | L´Oréal Professionnel. Kot vsi pravilno vedo, je znana in ekskluzivna znamka L´Oréal Professionnel podružnica priznane blagovne znamke L'Oréal Paris. Odgovoren je predvsem za profesionalno in vrhunsko lasno kozmetiko, ki ponuja svojim strankam številne možnosti glede na barvo, obliko ter druge izdelke. Osnovna ponudba L'Oréal Professionnel je razdeljena v dve skupini, ki sta sestavljeni iz izdelkov za domačo uporabo in za salone. Med najbolj znanimi linijami izdelkov so L´Oréal Professionnel Série Expert, Tecni Art a Nature. Kozmetika je uporabljena v najvišjih krogih filmske in manekenske industrije.

  Gor

  Ocena L'Oréal Professionnel Dulcia Advanced

  Kaj menite o L'Oréal Professionnel Dulcia Advanced izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "