Lora Beauty Disney Frozen

elastike za lase v obliki srca

Lora Beauty Disney Frozen elastike za lase v obliki srca
Lora Beauty Disney Frozen elastike za lase v obliki srca
Lora Beauty Disney Frozen elastike za lase v obliki srca
Razprodaja
2 kos
1,86

Koda: LBE0060 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri torek, 17. 7. 2018

O blagovni znamki Lora BeautyOtroški lasni okraski in bižuterija Lora Beauty so navdihnjeni s čarobnim svetom Disney. Blagovna znamka Lora Beauty je bila ustanovljena leta 2001 kot majhno družinsko podjetje, ki se je zelo hitro razširilo in postalo eno od najbolj iskanih podjetij, ki se osredotoča na okraske in dodatke za v lase za majhne punčke.

Izdelki Lora Beauty držijo korak z aktualnimi trendi. Blagovna znamka se lahko prilagodi nenehno se spreminjajočim zahtevam strank in njen asortiment se razširja vsako leto. Odkrijte edinstvene lasne okraske Lora Beauty, ki vključujejo veliko različnih lasnih dodatkov. V ponudbi Lora Beauty boste našli vesele sponke, elastike, obroči in otroško bižuterijo z motivi priljubljenih animiranih filmov in likov, kot so Pepelka, Ariel, Motovilka, Minnie miška, Sneguljčica ali kraljica Elsa. Ti čarobni dodatki naredijo veselje vsaki majhni lepotici!

Ocena Lora Beauty Disney Frozen

Dodajte novo recenzijo

enostavnost uporabe
kakovost kozmetike
zadovoljstvo z rezultatom
Z oddajo soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namene pridobitve in prikaza ocene izdelka s strani družbe Notino s.r.o. Imate pravico preklicati dano soglasje. Več informacij najdete v načelih varstva osebnih podatkov.​.
Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!

Menu