Lampe Berger ParisTorsadee katalitična svetilka (Black)

   • Lampe Berger Paris Torsadee katalitična svetilka  (Black)
   • Lampe Berger Paris Torsadee katalitična svetilka  (Black) 1
   • Lampe Berger Paris Torsadee katalitična svetilka  (Black) 2
   • Lampe Berger Paris Torsadee katalitična svetilka  (Black) 3
     več

    1 velikost izdelka 47,90 €

    DPDPonedeljek 03.07.2017

    Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

    Različice Lampe Berger Paris Torsadee

    • Lampe Berger Paris Torsadee katalitična svetilka  (Black) katalitična svetilka (Black) 

     2 kos na zalogi v centralnem skladišču

     Koda: LBP0058

     47,90 €

    Gor

    Opis parfuma Lampe Berger Paris Torsadee

    Ocena

    Videz stekleničke

    Trajanje vonja

    Intenziteta

    Splošni vtis

    Katalitična svetilka je poseben izdelek, ki deluje na principu katalitske reakcije – tj. gori brez plamena. Namenjena je čiščenju in razkuževanju zraka v zaprtih prostorih, odstranjuje pršice, bakterije in plesni. Zrak razkuži z 99% učinkovitostjo, in sicer že v zgolj 30 minutah po začetku katalitičnega procesa. Svetilka v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonji domačih ljubljenčkov. Katalitična svetilka ima enostavno in hitro rabo, je varna in prostor čudovito prepoji z dišavo po vašem izboru. Svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora, saj ne prestavlja nevarnosti požara niti poškodovanja drugih predmetov. Sobo veliko 15 m² zmore svetilka odišaviti in očistiti v 20 minutah, dlje naj v takšnem prostoru sploh ne bi delovala. Pozabite na skrbi zaradi alergij in neprijetnih vonjev – zagotovite si katalitično svetilko, ki vas bo rešila teh problemov, poleg tega pa bo čudovito odišavila cel prostor!

    Uporaba katalitične svetilke

    Ko svetilko razpakirate, z nje snemite okrasni in dušilni pokrov in s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po cca 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, se bo kamenček vnel. Pustite ga goreti s plamenom 3–5 minut in potem ugasnite. S tem se je že začel katalitski postopek in iz svetilke se sprošča dišava. Razžareli kamenček prekrijte z okrasnim pokrovom in ga pustite tam, dokler vonj za vas ne bo dovolj intenziven, potem kamenček prekrijte z dušilnim, nato pa še z okrasnim pokrovčkom. S tem se zaključi katalitska reakcija in svetilka preneha delovati.

    Gor

    O blagovni znamki Lampe Berger Paris

    Lampe Berger Paris so luksuzni francoski aroma difuzorji, ki vam prečistijo zrak v sobi in hkrati prijetno odišavijo cel dom! Aroma difuzorji Lampe Berger Paris so posebni zaradi svojega izjemnega sistema, ki ga predstavlja katalizator, ki ima edinstveno moč. Lahko osveži in prečisti ozračje vašega doma s pomočjo metode razpršitve esenc. Dišave za dom Lampe Berger Paris so naredili izključno le francoski parfumski mojstri in za njihovo izdelavo so uporabili le najbolj kakovostne sestavine. Vsaka dišava Lampe Berger Paris je popolnoma izjemna in vam lahko ponudi občutke veselja in sprostitve.

    Za izdelavo stekleničk aroma difuzorjev Lampe Berger Paris se uporabljajo izključno le takšni materiali, kot so kristal, porcelan, keramika ali kovina. Stekleničke obdelujejo izkušeni francoski obrtniki ročno. Francoska blagovna znamka Lampe Berger Paris je nastala leta 1898 in že od svoje ustanovitve se osredotoča na izdelavo difuzorjev za prečiščenje zraka v interjerjih. Ustanovitelj blagovne znamke je bil lekarnar Maurice Berger, ki je izumil in patentiral prvo aroma svetilko za čiščenje zraka v bolnišničnih oddelkih. Postopno so se začele aroma svetilke uporabljati tudi v stanovanjih in so postale zelo popularne med strankami.

    Gor

    Posnetki Lampe Berger Paris Torsadee

    Gor

    Ocena Lampe Berger Paris Torsadee

    Kaj menite o Lampe Berger Paris Torsadee izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše