Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet aroma difuzor s polnilom (Paris Chic)

 • Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet aroma difuzor s polnilom  (Paris Chic)
 • Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet aroma difuzor s polnilom  (Paris Chic) 1
 • Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet aroma difuzor s polnilom  (Paris Chic) 2
   več

  6 velikosti izdelka od 19,90 €

  Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

  Različice Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet

  • Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet aroma difuzor s polnilom 125 ml (Paris Chic) aroma difuzor s polnilom 125 ml (Paris Chic) 

   Več kot 5 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: LBP0077

   19,90 €

  • Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet aroma difuzor s polnilom 125 ml (Vanilla Gourmet) aroma difuzor s polnilom 125 ml (Vanilla Gourmet) 

   Več kot 5 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: LBP0075

   19,90 €

  • Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet aroma difuzor s polnilom 125 ml (Cotton Dreams) aroma difuzor s polnilom 125 ml (Cotton Dreams) 

   Več kot 5 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: LBP0076

   19,90 €

  • Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet aroma difuzor s polnilom 125 ml (Ocean Breeze) aroma difuzor s polnilom 125 ml (Ocean Breeze) 

   5 kos na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: LBP0074

   19,90 €

  • Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet aroma difuzor s polnilom 125 ml (Fresh Mint) aroma difuzor s polnilom 125 ml (Fresh Mint) 

   Več kot 5 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: LBP0073

   19,90 €

  • Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet aroma difuzor s polnilom 125 ml (Precious Jasmine) aroma difuzor s polnilom 125 ml (Precious Jasmine) 

   Več kot 5 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: LBP0083

   19,90 €

  Gor

  Opis parfuma Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Uporaba

  1. Odvijte pokrov.
  2. V steklenico vstavite palčke in jih razporedite. Palčke delujejo kot stenj, ki vpija vonj in ga postopoma sprošča v zrak. Moč vonja lahko uravnavate s količino palčk v difuzorja arome.
  3. Difuzor namestite na stabilno površino, da ne pride do neželenega razlitja vsebine. Ne odlagajte na polakirane ali plastične površine. Vonj se obdrži tudi do nekaj tednov.

  Pomembno opozorilo

  Hranite izven dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splahujte z vodo. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.

  Gor

  O blagovni znamki Lampe Berger Paris

  Lampe Berger Paris so luksuzni francoski aroma difuzorji, ki vam prečistijo zrak v sobi in hkrati prijetno odišavijo cel dom! Aroma difuzorji Lampe Berger Paris so posebni zaradi svojega izjemnega sistema, ki ga predstavlja katalizator, ki ima edinstveno moč. Lahko osveži in prečisti ozračje vašega doma s pomočjo metode razpršitve esenc. Dišave za dom Lampe Berger Paris so naredili izključno le francoski parfumski mojstri in za njihovo izdelavo so uporabili le najbolj kakovostne sestavine. Vsaka dišava Lampe Berger Paris je popolnoma izjemna in vam lahko ponudi občutke veselja in sprostitve.

  Za izdelavo stekleničk aroma difuzorjev Lampe Berger Paris se uporabljajo izključno le takšni materiali, kot so kristal, porcelan, keramika ali kovina. Stekleničke obdelujejo izkušeni francoski obrtniki ročno. Francoska blagovna znamka Lampe Berger Paris je nastala leta 1898 in že od svoje ustanovitve se osredotoča na izdelavo difuzorjev za prečiščenje zraka v interjerjih. Ustanovitelj blagovne znamke je bil lekarnar Maurice Berger, ki je izumil in patentiral prvo aroma svetilko za čiščenje zraka v bolnišničnih oddelkih. Postopno so se začele aroma svetilke uporabljati tudi v stanovanjih in so postale zelo popularne med strankami.

  Gor

  Ocena Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet

  Kaj menite o Lampe Berger Paris Cube Scented Bouquet izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše