L.A. Skinny

Blagovno znamko L.A. Skinny predstavlja ekipa strokovnjakov za odpravo celulita iz Los Angelesa. Pred časom so se odločili, da razvijejo izdelek, ki naj bi to estetično pomanjkljivost učinkovito reduciral – in jim je uspelo! Njihova krema za telo L.A. Skinny je trenutno na voljo v dveh variantah (z bronzerjem in brez njega). Predstavlja odlično alternativo liposukciji in drugim invazivnim posegom.

Skrivnost L.A. Skinny temelji na unikatni formuli, ki je sestavljena iz kofeina (spodbuja odpravo maščobnih celic in krvni obtok, pomaga izpirati toksine ...), fermiskina® (izvleček gobe shiitake, preprečuje degradacijo kolagenskih in elastičnih vlaken) in slimactiva® (izvleček boldovca stimulira lipolizo).

Rezultati kliničnih študij kažejo, da pripravki L.A. Skinny, ki jih je treba nanašati dvakrat na dan 28 dni, povečajo gostoto kože za 5,1%. Poleg tega jo puščajo mnogo bolj gladko, krepko in sijočo.

Zanimivo je tudi to, da so o kozmetiki L.A. Skinny odobravajoče pisali v časopisih Glamour, Elle in drugih prestižnih modnih revijah. Večina uporabnikov (med nje spada tudi cela vrsta hollywoodskih zvezdnic) ceni zlasti hitrost nastopa učinka - prvo vidno izboljšanje lahko po navadi opažamo že po nekaj uporabah.

Blagovna znamka L.A. Skinny zagotovo prevzame vse posameznike, ki trpijo zaradi celulita in si ne morejo privoščiti predragega kirurškega zdravljenja, hrepenijo po lepi in zdravi koži in so pripravljeni plačati več za kakovost.

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke L.A. Skinny.

Menu