Kringle Candle Red & Gold Mosaic Keramična aroma lučka

 • Kringle Candle Red & Gold Mosaic Keramična aroma lučka
   več

  Različice Kringle Candle Red & Gold Mosaic

  • Kringle Candle Red & Gold Mosaic Keramična aroma lučka  Keramična aroma lučka  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: KCC0260

  Gor

  Opis parfuma Kringle Candle Red & Gold Mosaic

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Uporaba:

  - aromatično svetilko namestite na ravno površino, ki je odporna na visoke temperature in dovolj oddaljena od drugih virov toplote

  - v posodico nakapljajte eterično olje ali vstavite vosek

  - v spodnji del aromatične svetilke vstavite čajno svečko in jo prižgite

  - pustite, da toplota raztopi vosek oziroma sprosti dišavo iz olja. Med uporabo se vosek oz. eterično olje segreje.

  - vroč vosek ali eterično olje lahko povzroči opekline. Preden izdelek za daljši čas primete v roko, pustite, da se vosek oz. eterično olje povsem ohladi.

  - če vosek oz. eterično olje poide, čajno svečko upihnite in pustite, da se aromatična svetilka povsem ohladi, preden znova dopolnite posodico

  - ko čajna svečka dogori, pustite, da se ohladi, in jo šele nato odstranite

  - če po uporabi v posodici ostane vosek, ki ga ne želite zavreči, pustite, da se ta ohladi, in ga z nežnim pritiskanjem na eni strani potisnite iz posodice. Za čiščenje ostankov voska iz aromatične svetilke ne uporabljajte kovinskih predmetov. Aromatična svetilka se drugače lahko poškoduje ali pa poči.

  Pomembno opozorilo

  Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne na visoke temperature. Poskrbite, da bo aromatična svetilka dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov in virov toplote (TV, radiatorji). Goreče aromatične svetilke ne premikajte. Hranite izven dosega otrok in domačih živali. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati. 

  Gor

  O blagovni znamki Kringle Candle

  >Nadišavite svoj dom z dišečimi svečami Kringle Candle! Lastnik podjetja Kringle Candle, Michael James Kittredge, je prvotni lastnik in ustanovitelj znanega podjetja Yankee Candle. To podjetje je ustanovil leta 1969 in leta 1998 je prodal 90 % delež v tem uspešnem podjetju. Po nekaj letih pa sta skupaj s sinom Mickom postala ustanovitelja nove blagovne znamke za proizvodnjo sveč in voskov z naslovom Kringle Candle.

  Voski in sveče Kringle Candle se odlikujejo po intenzivnih in hkrati prijetnih ter svežih vonjih. Omembe je vreden tudi zanimiv dizajn izdelkov Kringle Candle, ki so resnično utelešenje nežnosti in elegance s poudarkom na kakovost. Asortiment te odlične blagovne znamke Kringle Candle vključuje dišeče sveče za interjerje, čajne sveče, voske za aroma lučke in druge odlične izdelke, ki vas očarajo in v vaš dom pripeljejo resnično edinstveno vzdušje.

  Gor

  Ocena Kringle Candle Red & Gold Mosaic

  Kaj menite o Kringle Candle Red & Gold Mosaic izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu