Koto Parfums

Koto Parfums je ena od redkih parfumskih hiš, ki se osredotočajo izredno na otroške dišave. To francosko podjetje je bilo ustanovljeno že leta 2001, ampak se z začetka posvečalo le svetovanju na področju parfumov. Šele približno po štiridesetih letih svojega obstoja je začelo tudi z oblikovanjem, izdelavo in distribucijo parfumov. Velik uspeh je blagovna znamka dosegla zlasti s kolekcijo Hello Kitty – nežna in popolnoma idealna za vse majhne dame.

Samostojne omembe je vredna tudi uniseks serija, ki je navdihnjena z uspešno nadaljevanko Artur in minimojčki („L`Eau de Arthur“ in „L`Elixir de Selenia“) in dekliško nanizanko Kimmi Fragrance, ki jo bodo zagotovo cenile vse navdihnjene pristašinje popularnih japonskih punčk Kimmidoll in Kimmi Junior Doll.

Parfumi Koto Parfums so polni domišljije in pustolovščine. Skozi svoje sladke tone pripovedujejo odlične zgodbe, ki potekajo v prefinjenih izmišljenih svetovih. Pozornosti so vredne tudi njihove ljubke embalaže v obliki zgoraj omenjenih punčk, stekleničk z eliksirjem ipd.

Koto Parfums poudarja zlasti varnost, ker se osredotoča na proizvodnjo za otroke. Njeni izdelki vsebujejo le najbolj izbrane sestavine in morajo prestati stroko dermatološko testiranje.

Lahko še dodamo, da Koto Parfums sodeluje pri razvoju svojih izredno kreativnih dišav z resničnimi mojstri na svojem področju s Corinne Cachen, Alexandro Monet ali Delphine Jelk. Večkrat je že dobila nagrado CosmétiqueMag Oscar.

Blagovna znamka Koto Parfums zagotovo prevzame vse posameznike, ki imajo otroke in hočejo zanje le najboljše. Iščejo vrhunsko kakovost po razumni ceni in se pogosto odločajo po videzu stekleničke.

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke Koto Parfums.

Menu
kličite 01 777 42 83 Cena dostave in način plačila