Kellermann Pro Future polirka

 • Kellermann Pro Future polirka
   več

  Različice Kellermann Pro Future

  • Kellermann Pro Future polirka  polirka 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.


   Koda: KEL0218

  Gor

  O blagovni znamki Kellermann

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Zgodovina blagovne znamke Kellermann, ki spada med najbolj znane proizvajalce setov za manikuro in pedikuro, se je začela leta 1927 v Nemčiji. Eden od njihovih ustanoviteljev, Gustav Kellermann, je bil dolgoročni sodelavec slavnega jeklarskega podjetja Solinger. Logo – trije meči, postavljeni na konicah – simbolizira enotnost in moč.

  Kellermann dobro pozna, da nega nohtov je mnogo bolj zahtevna, kot se na prvi pogled zdi. Zaradi tega daje maksimalni poudarek na kakovost. Tudi naprave za manikuro in pedikuro Kellermann se lahko ponašajo z veliko odpornostjo in dolgotrajno obstojnostjo, kot noži Solinger.

  Skoraj vsi seti Kellerman so na voljo v teh variantah – MC (visok standard po nizki ceni), P (vrhunsko kovani) in F (posebno kaljeni). Posebne omembe so vredni tudi odlični etuiji iz pravega usnja in drugih materialov, ki odsevajo aktualne modne trende.

  Za popolnost lahko še dodamo, da v ponudbi Kellerma boste našli različne vrste škarjic, pilic in pincet, ter tudi celo vrsto zanimivih izdelkov, na primer ločevalec prstov na nogi, kleščice za trepalnice ali strgalo za pete. Za resnične strokovnjake ima Kellerman pripravljene luksuzne proizvode, ki so prevlečeni z zlatom.

  Blagovna znamka Kellermann zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo profesionalne pripomočke za manikuro ali pedikuro, hrepenijo po odličnih nohtih in nimajo časa za obisk salonov lepote ter pogosto izbirajo po videzu izdelkov.

  Gor

  Ocena Kellermann Pro Future

  Kaj menite o Kellermann Pro Future izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu