Kathy Hilton

Parfumi Kathy Hilton predstavljajo originalni dodatek njeni bogati karieri v svetu mode. Mati hčera Paris in Nicky Hilton, slavnih zlasti zaradi rumenega tiska, spada med zvezdnice modne industrije in predstavnice družbenega življenja višjih ameriških slojev. Znana je na primer s svojim dolgoletnim prijateljstvom z Michaelom Jacksonom. Njen stari oče je bil italijanskega izvora z irskimi predniki. Ta genetična kombinacija je najverjetneje vnaprej določila njen čar in žilavost. Kathy Hilton je potovala po vsem svetu in povsod se je zanimala za modo. Hotela je izvedeti, kaj ženske nosijo in kaj bi želele.

Njena kolekcija družbenih oblek, od večernih do bolj slavnostnih modelov, je kmalu dobila pozornost. Osrednji butik Kathy Hilton Collection se nahaja neposredno v srcu modnega sveta na 7. Avenue v New Yorku. Kathy Hilton je uspelo sestaviti ekipo modnih strokovnjakov, zmoči merchandising, razvoj blagovne znamke in vodenje prodaje. Danes je njeno ime na trgu simbolom lepih oblek za dostopne cene. Oblikovanjem oblek se pa delovanje podjetja ne konča.

Leta 2008 se je začela proizvodnja parfuma Kathy Hilton My Secret. Steklenička v obliki srca skriva očarljivo kombinacijo mandarine, bele frezije, potonike, vrtnice, jasmina in listkov marelice z akordi sandalovine, vanilje, mošusa in zlatega jantarja. Kathy Hilton predaja ženskam svojo skrivnost in jih navdušuje. Spodbuja, da lahko imajo svoj lastni svet, poln ženstvenosti, nege in strasti. Parfum je namenjen za mlade ženske ne glede na starost.

Privoščite si izrazit in hkrati svež parfum, ki je poln energije in obljube. Dišava Kathy Hilton je v mnogem podobna svoji avtorici. Je močna, zanimiva in samozavestna. Ponudi vam zaledje, očara vas s svojo igrivostjo in vam zagotovi preverjeno kakovost. Menda prav z njo odkrijete svojo lastno skrivnost.

celotno besedilo skrij besedilo