Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher, parfumska voda za ženske 100 ml | salma.si

Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher

parfumska voda za ženske 50 ml

Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher parfumska voda za ženske 50 ml
Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher parfumska voda za ženske 50 ml
Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher parfumska voda za ženske 50 ml
Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher parfumska voda za ženske 50 ml
Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher parfumska voda za ženske 50 ml
Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml
21,20

Koda: LAG0316 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 20. 8. 2018

Opis parfuma Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher

Parfumska voda za ženske Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher se odlikuje po čutnem in zelo svežem vonju, ki poudari vaš naraven čar.

  • čista, sveža, nežno sadna dišava
  • za moderne ženske
  • primerna za dnevno nošenje

Sestava dišave
Začetni citrusni toni yuzu vam ponudijo prijeten občutek osvežitve. Sladka hruška se povezuje z delikatnim cvetom breskve in jasminovim čajem, ki doda celotni dišeči kompoziciji razburljiv čar. Topel zaključek, ki je poln lesnih tonov in čutnega mošusa, očara vaše čute. Dišava Fleur De Pêcher je kot nežen dotik žameta.

Sestava

Bazne note
cvet breskve, jasminov čaj
Srčne note
lesne note, mošus
Zgornje note
hruška, yuzu
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld – dišave, ki so navdihnjene z večstranskim talentom. Karl Lagerfeld, njegovo popolno ime je Karl Otto Lagerfeld, je slavni umetnik, fotograf in modni oblikovalec, ki se je rodil v Nemčiji, ampak živi in ustvarja v Parizu. Znan in priznan je mimogrede tudi zaradi svojega sodelovanja s pomembnimi blagovnimi znamkami, na primer Chloé, Fendi ali Chanel (kjer je leta 1983 postal kreativni direktor). Slaven pa je zlasti zaradi svoje blagovne znamke Karl Lagerfeld, ki se osredotoča na proizvodnjo parfumov in konfekcijskih oblačil.

 Svojo prvo kolekcijo je Karl Lagerfeld uvedel leta 1984 in v okviru uspešne lastne ustvarjalnosti je sodeloval na primer s H&M, Macy's ali Sephoro. Dišave, ki nosijo ime Karl Lagerfeld, so dostopne od leta 1978, ko je bil na trg uveden parfum Lagerfeld Classic for Men. To orientalsko-lesno dišavo je ustvaril za blagovno znamko Karl Lagerfeld oblikovalec dišav Ron Winnegrad.

Blagovna znamka Karl Lagerfeld ima v svoji ponudbi dišave za moške, ženske in uniseks parfume. Ena od najbolj uspešnih ženskih dišav je parfum Sun Moon Stars, zelo ženstven, zapeljiv, cvetlično-orientalski, ki ga je ustvarila Sophia Grojsman za moderne in neodvisne ženske. Zelo popularno uniseks trio predstavljajo dišave Kapsule iz leta 2008. Ti parfumi so navdihnjeni z geometrijo. Po mnenju Karla Lagerfelda so ti tri enostavno združljive dišave „glasba za nos“.

Parfum Kapsule Light, aromatično začimbno dišavo, je ustvaril Mark Buxton, Kapsule Florienta z dišečimi notami listov bršljana, vijolice in črnega čaja je delo Emilie Coppermann in Kapsule Woody je od Oliviera Crespa in je obogatena s toni cedre, mahu in slive. Stekleničke tria Kapsule so bile ustvarjene v geometrični obliki štirikotnika v treh različnih barvah. Na njihovem dnu boste našli vrezano Lagerfeldovo ime in njihov dizajn je izoblikoval Luz Herrmann. „Ne maram standardizirane lepote – brez posebnosti nobene lepote ni.“ (Karl Lagerfeld)  

Menu