Jesse McCartney

Parfumi Jesse McCartney spadajo med dišave, ki jih je pomagala ustvariti slavna osebnost. Ta vrsta parfumov vabi z znanim obrazom, popularnostjo in modnim trendom, ki povezuje parfume z drugimi vrstami umetnosti. Na ta način pogosto nastanejo kakovostne, originalne dišave, ki imajo veliko navdušencev tako zaradi povezave s slavno zvezdo kot tudi zaradi svoje zgodbe in zanimivih dišečih kompozicij.

Jesse McCartney je mlada ameriška zvezda, igralec, pevec in maneken, ki je svojo kariero začel že v zgodnjem otroštvu. Leta 1999 je postal član fantovske pop skupine Dream Street, ki je bila zelo uspešna in popularna. Prejela je tudi številne nagrade. Od leta 2009 je s svojim prvim individualnim albumom začel svojo solo kariero. Poleg lastne glasbene ustvarjalnosti sodeluje na primer s filmskim studiem Disney pri tvorbi soundtrackov.

V svet parfumov je Jesse McCartney stopil leta 2011, ko je uvedel na trg svojo prvo dišavo za ženske, ki je bila poimenovana enostavno Wanted. „Mislim, da gre za pravo dišavo za dame vseh starostnih kategorij, ki so malce skrivnostne, nežne in hkrati divje. Je to elegantna in edinstvena dišava. WANTED je nekaj, kar ženske morajo imeti. Upam, da se bodo vse dame, ki nosijo moje dišave, počutile oboževane, tega bi res cenil in zagotovo WANTED (želel) ...“ je rekel o svoji dišavi Jesse McCartney.

Posrečena steklenička parfuma Wanted by Jesse predstavlja obliko solze in Antonio Lemma, genialni direktor podjetja FAB k temu dodaja: „Navdih za dizajn stekleničke je prišel pri gledanju Jessejevih koncertov v živo. Vsa dekleta so na koncertu točila solze od navdušenja in veselja.“ Parfum Wanted by Jesse predstavlja energijo in iskro, ki razvnema čustva. Pritegne vašo pozornost prav tako kot samotna zvezda Jesse McCartney.

celotno besedilo skrij besedilo

Menu