Jennifer Aniston

Parfumi Jennifer Aniston sijejo prav tako kot njihov zvezdniški obraz. Hollywoodska mega zvezda spada med tiste, ki so očarani s svetom dišav in zato je leta 2010 uvedla na trg tudi svoj lastni parfum. Zanimivo je, da prvotni naslov parfuma Lolavie so stranke zelo pogosto zamenjevali z drugimi proizvodi in zato je bil parfum preimenovan v Jennifer Aniston.

Parfumu Lolavie je sledila dišava J by Jennifer Aniston – čutna, ženstvena dišava, ki je polna vročine, sonca in obmorskega vzdušja. Zadnji parfum od Jennifer Aniston je iz poletja 2015 in nosi naslov Near Dusk.

„Moje prve dve dišavi sta ženstveni in osvežujoči. Spominjata na dneve, ki sem jih preživela na morju. Obožujem vzdušje, ko ostanem na plaži ob somraku. Z novo dišavo Near Dusk sem hotela zajeti prav te minljive trenutke ob zahodu sonca. Ta dišava prinaša občutek, ki vas obda, ko sonce zahaja in prihaja noč.“ Tako je povedala Jennifer.

Če si želite spoznati, kako si svoj idealni vonj predstavlja slavna zvezda nanizanke Prijatelji in številnih drugih komedialnih in tudi dramatičnih filmskih uspešnic, ne oklevajte in poskusite nekateri od njenih parfumov. Lahko se zanesete na popolno kombinacijo ženstvenosti in zapeljivih vročih kompozicij. Poskusite dišave Jennifer Aniston in boste zagotovo zadovoljni.

celotno besedilo skrij besedilo

Menu