IneyNight multiaktivna belilna zobna pasta

   • Iney Night multiaktivna belilna zobna pasta
   • Iney Night multiaktivna belilna zobna pasta 1
   • Iney Night multiaktivna belilna zobna pasta 2
     več

    Različice Iney Night

    • Iney Night multiaktivna belilna zobna pasta (Relaxation Mild Mint Flavor with Warm Notes of Cinnamon and Linden Blossom) 75 mlmultiaktivna belilna zobna pasta 

     Ta izdelek trenutno ni na voljo.

     (Relaxation Mild Mint Flavor with Warm Notes of Cinnamon and Linden Blossom) 75 ml
     Koda: INY1436

    Gor

    O blagovni znamki Iney

    Ocena

    Enostavnost uporabe

    Kozmetična kvaliteta

    Zadovoljnost z rezultatom

    Ali hrepenite po zdravih zobeh, sijočem belem nasmehu in svežem dihu? Potem poskusite učinkovite pripravke za ustno higieno Iney, ki lahko zobe pobelijo in hkrati okrepijo zobno sklenino! Lahko si izberete iz nekoliko različnih aromatičnih okusov in sestavin, ki jih zobne paste vsebujejo. Zobne paste Iney izdeluje rusko podjetje SPLAT, ki je vodilni ruski izdelovalec inovativnih izdelkov za strokovno nego ustne votline. Gre za dinamično družinsko podjetje, ki se nenehno razvija in je doseglo že številne uspehe in inovativne patente. Trenutno podjetje dobavlja svoje izdelke v več kot 28 držav po vsem svetu.

    Podjetje SPLAT daje velik poudarek na kakovost svojih izdelkov, ki jih ponuja strankam. Del filozofije podjetja je tudi okoljska odgovornost. Visoka učinkovitost vseh pripravkov ustne higiene Iney je bila dokazana na podlagi rezultatov obsežnega testiranja, ki je potekalo v Rusiji, Japonski in državah EU.

    Multiaktivne belilne zobne paste Iney vam pomagajo doseči sijoč bel nasmeh in hkrati prispeti k zaščiti zob pred zobno gnilobo. Po uporabi zobne paste Iney boste za nameček dobili prijeten svež dih, ki vam doda svež občutek!

    Gor

    Ocena Iney Night

    Kaj menite o Iney Night izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše