InavaBrossage & Soins zobna ščetka s potovalnim pokrovčkom soft

   • Inava Brossage & Soins zobna ščetka s potovalnim pokrovčkom soft
     več

    Različice Inava Brossage & Soins

    • Inava Brossage & Soins zobna ščetka s potovalnim pokrovčkom soft Blue (20/100)zobna ščetka s potovalnim pokrovčkom soft 

     Ta izdelek trenutno ni na voljo.

     Blue (20/100)
     Koda: INA1448

    Gor

    O blagovni znamki Inava

    Ocena

    Enostavnost uporabe

    Kozmetična kvaliteta

    Zadovoljnost z rezultatom

    >Francoska blagovna znamka Inava, ki spada v portfelj podjetja Pierre Fabre, dobavlja na trg prvovrstne pripomočke za ustno higieno. Na tem segmentu je dosegla veliko uspehov. Inava daje velik poudarek na to, da si lahko iz njene bogate ponudbe izbere resnično vsaka stranka, vključno z ljudmi s posebnimi potrebami.

    Dizajn glave zobnih ščetk Inava omogoča udobno čiščenje tudi najtežje dostopnih predelov ustne votline. Zaščitni pokrovček zagotavlja, da se nežna vlakna Tynex® ne obrabijo preveč hitro. Samostojne omembe je vreden tudi ročaj. Inava izdeluje modele, ki so namenjeni posebej za nosečnice, bolnike po kirurških posegih, majhne otroke itd.

    Inava je postopno postala sinonim nekompromisne učinkovitosti in udobja. Izdelki od te blagovne znamke spadajo med najbolj prodajane svoje vrste v Franciji in so zelo priljubljeni tudi v strokovnih krogih. Poskusite jih in se prepričajte sami o njihovih kvalitetah. Blagovna znamka Inava zagotovo prevzame vse posameznike, ki trpijo zaradi povečane občutljivosti zob ali drugih stomatoloških problemov, hrepenijo po sijočem, belem nasmehu in zahtevajo profesionalno nego.

    Gor

    Ocena Inava Brossage & Soins

    Kaj menite o Inava Brossage & Soins izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše